Grillbot – maailman ensimmäinen grillinpuhdistusrobotti!

Piha

Tämän vallankumouksellisen robotin ansiosta grilliritilöiden puhdistaminen on lasten leikkiä. Grillbot hoitaa päivittäisen grillinpuhdistuksen kolmella voimakkaalla moottorillaan ja metalliharjoillaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

grillbot-logo

Aseta Grillbot grillinpuhdistusrobotti ritilälle, paina käyntiin, sulje grillin kansi ja anna Grillbotin hoitaa raskas työ!

Paina kytkintä kerran 10 minuuttisen puhdistustoiminnon käynnistämiseksi, kaksi kertaa 20 minuutin tai 3 kertaa 30 minuutin puhdistukseen. 3 voimakasta, elektronista, itsenäisesti pyörivää moottoria puhdistaa ritilät varmasti ja tasaisesti. Edistyksellinen CPU valvoo liikettä, nopeutta ja harjojen pyörimistä. Grillbotin LCD-hälytin ilmoittaa sinulle, kun se on hoitanut hommansa. Käytön jälkeen irrotat harjat helposti ja peset ne astianpesukoneessa.

Ladattava litiumioniakku. LED-näyttö ilmaisee puhdistusajan ja lataustason.

Voidaan käyttää myös kuumassa grillissä – 120 °C asteeseen asti. Sopii kaikentyyppisille grilleille: kaasu-, sähkö- tai hiilikäyttöisille. Toimitetaan messinkiharjaksin (vahvat teräsharjat valurautaritilöiden puhdistukseen saatavana lisätarvikkeena).

Jälleenmyynti:

Gigantti

www.gigantti.fi

Lisätietoja:

Witt Finland

www.witt.fi

Grillbots

www.grillbots.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

grillata grillbot grilli grillinpuhdistusrobotti grilliritilä puhdistaa puhdistusrobotti


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: