GROHE Blue® Home -keittiöhana tekee vaivattomasti myös hiilihapotettua vettä

Keittiö

GROHE Blue® Home -kokonaisuus sisältää tyylikkään hanan ja jäähdyttimen sekä integroidun suodattimen ja hiilihapottimen. Mikään keittiö ei ole liian pieni Grohe Blue Home -hanalle, sillä sen kompakti muotoilu mahdollistaa järjestelmän asennuksen vain 30 cm syvään keittiön kaappiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tyylikäs muotoilu ja helppo asennus

GROHE Blue® Home -kokonaisuus sisältää tyylikkään hanan ja jäähdyttimen sekä integroidun suodattimen ja hiilihapottimen. Mikään keittiö ei ole liian pieni Grohe Blue Home -hanalle, sillä sen kompakti muotoilu mahdollistaa järjestelmän asennuksen vain 30 cm syvään keittiön kaappiin. Integroitu suodatin optimoi veden laadun ja hiilihappopullo on helppo vaihtaa. Suodattimet ja patruunat voi tilata GROHE Blue® Online Shop -verkkokaupasta ja tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle.

GROHE Blue® Home -hanavesi säästää rahaa ja hiilijalanjälki pienenee

Muovisten juomavesipullojen valmistaminen, pullottaminen ja kuljettaminen on suuri rasite ympäristölle. Vaaditaan 7 litraa vettä, jotta kaupan hyllylle saadaan 1 litra pullovettä.

Juomalla hanavettä ja hanasta saatavaa hiilihapotettua vettä hiilijalanjälki pienenee 80 prosenttia verrattuna pullovesien ostamiseen.

GROHE Blue® Home -hana on muotoilultaan tyylikäs ja se käynnistyy kevyestä kosketuksesta ja sulkeutuu itsestään, jolloin hana ei unohdu vahingossa päälle ja näin säästyy vettä sekä energiaa. Hana on saatavana kromin sekä teräksen värisenä ja sen voi asentaa kolmella eri tavalla, jolloin se sopii erilaisiin altaisiin ja keittiöihin. GROHE Blue® Home -hanan Duo-versiossa on tavallinen vesihana sekä Blue Home -hiilihapotin ja suodatin. GROHE Blue® Home Mono -hanasta saa ainoastaan hiiihapotettua vettä.

Hintatiedot jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja:

Grohe Suomi

p. 09 424 51390

www.grohe.fi

GROHE on maailman suurin hanavalmistaja ja maailmanlaajuinen brändi, joka on omistautunut innovatiivisten kylpyhuone- ja keittiöratkaisujen valmistamiseen. Vuosikymmenten ajan GROHE on keskittynyt tärkeisiin yritysarvoihinsa – teknologiaan, laatuun, muotoiluun ja kestävään kehitykseen. Arvot kuvaavat GROHEn omistautumista ja kykyä luoda ennennäkemättömiä vesikokemuksia, jotka takaavat ”Pure Freude an Wasser” lupauksen täyttyvän jokaisen käytön kohdalla. GROHEn tuotteet kantavat ylpeänä ”Made in Germany” -merkkiä, joka on jo vuosien ajan vahvistanut kuluttajien luottamusta yritystä kohtaan.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

design-keittiö Grohe hana hanat keittiöhana keittiön hana


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: