MAINOS

Gustavsberg lanseeraa laadukkaat sadesuihkut rentouttaviin kylpyhetkiin

Kylpyhuone

Uudet Round- ja Square-sadesuihkut luovat helposti spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Suuren sadesuihkun runsas virtaama, sekä käsisuihkun kolme eri virtaamavaihtoehtoa tekevät suihkuhetkestä rentouttavan. Molemmat mallit löytyvät myös valmiina paketteina Gustavsbergin eri sarjojen suihkuhanojen kanssa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Nykypäivän kylpyhuoneet ovat paljon muutakin kuin paikka wc-käynneille ja peseytymiselle. Ne ovat muuttuneet sosiaalisiksi tiloiksi, joissa halutaan viettää aikaa paitsi perheen kanssa, myös yksin rentoutuen. Vietämme päivittäin lähes tunnin kylpyhuoneessa, joten ei ole ihme, että kylpyhuoneen merkitys on kasvanut ja muuttunut. Gustavsberg panostaa ylellisiin kylpyhetkiin lanseeraamalla uuden korkealaatuisen sadesuihkusarjan, jonka avulla on helppo lisätä viihtyisyyttä ja luoda omaan kylpyhuoneeseen spa-tunnelmaa.

– Sadesuihkut ovat selkeä trendi kylpyhuoneissa paitsi uutta rakennettaessa, myös remontoitaessa. Monet valitsevat mielellään ison ja leveän sadesuihkun sen tuoman runsaan vesivirtaaman vuoksi. Ajatus sadesuihkusta tuntuu ylelliseltä ja tunne, että seisoisi vesiputouksen alla varmistaa rentouttavan ja rauhallisen suihkuhetken, sanoo Mattias Hermansson, tuotepäällikkö Gustavsbergiltä.

Pyöreän- tai neliönmallisessa sadesuihkussa monia käteviä ominaisuuksia

Gustavsbergin uudet sadesuihkut ovat laadukkaita niin muotoilun kuin ominaisuuksienkin osalta. Sadesuihkut ovat saatavana paketteina suihkuhanan kanssa, mutta ne voi myös yhdistää erikseen kaikkiin suihkuhanoihin, joissa on ½” lähtö ylöspäin.

Uudet sadesuihkut Round (pyöreä) ja Square (neliö) ovat erittäin ohuita ja kooltaan Ø250 mm tai 250×250 mm mallista riippuen. Suuren sadesuihkun runsas virtaama, sekä käsisuihkun kolme eri virtaamavaihtoehtoa tekevät suihkuhetkestä rentouttavan. Kääntyvä sadesuihku ja säädettävä teleskooppivarsi mahdollistavat yksilöllisiin tarpeisiin sopivan säädön.

Round ja Square ovat helppo valinta myös useiden fiksujen ominaisuuksiensa ansiosta. Easy clean -ominaisuuden ansiosta sekä yläsuihkun että käsisuihkun mahdolliset kalkkimuodostumat on helppo pyyhkiä pois. Asennuskin käy helposti, sillä sadesuihkun voi kiinnittää seinään joko liimalla tai ruuveilla.

Lisätietoja:

Villeroy & Boch Gustavsberg AB

www.gustavsberg.com/fi 


Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kattosuihku sadesuihku sadesuihkut suihku