MAINOS

Hävitä viemäritukokset ekologisesti!

KeittiöKylpyhuoneMökkiTalo

Vetääkö putkistosi huonosti tai lenteleekö keittiössäsi pieniä kärpäsiä? Ympäristöystävällinen Biotroop on putkistonhoitoaine, joka poistaa tukokset, hajuhaitat sekä hyönteiset. Biotroopin säännöllinen käyttö myös pidentää putkiston elinikää.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mikä aiheuttaa putkiston ongelmia?

Putkistoon ajautuva orgaaninen jäte, mm. rasva, ruuantähteet, kahviporot, hiukset ajan mittaan kertyvät hajulukkoon ja tarttuvat putkiston seinämiin aiheuttaen hajuhaittoja, sekä tukoksia ja sitä kautta mahdollisesti myös vesivahinkoja, kun putki ei vedä. Jo pienikin määrä rasvaa jähmettyy putkistoon joutuessaan, jolloin ruokajäämien rippeet lautasilta tarttuvat ja kasautuvat putkiston reunoille. Osaltaan tuota orgaanista jätettä kerryttävät energiatehokkaat, vettä säästävät pesukoneet ja WC-pöntöt pientä veden virtausta käyttäessään. Tämä mädäntyvä orgaaninen jäte toimii kasvualustana hyönteisille ja muodostaa putkistoa korrosoivaa rikkihappoa.

Kuva 1. Tyypilliset ongelmakohdat

Miten Biotroop toimii?

Biotroopin vaativiin olosuhteisiin kehitetyt mikrobikannat muodostavat aineenvaihduntansa tuloksena entsyymejä, jotka pilkkovat ympärillä olevan orgaanisen materiaalin sellaiseen muotoon, että muodostuvat uudet mikrobit voivat käyttää sen ravinnokseen puhdistaen näin putkiston ja keskeyttäen sen haurastumisen. Säännöllisesti käytettynä Biotroop pitää putkiston parhaiten puhtaana ehkäisten tukosten syntymisen ja antaen parhaan suojan kulumista vastaan näin pidentäen putkiston elinikää. Tämä menetelmä on ollut jo pitkään käytössä mm. vedenpuhdistamoissa.

 

Mihin Biotroopia voi käyttää ja mistä sitä saa?

Biotroop on kotimainen, ekologinen valmiste, joka ei sisällä mitään haitallisia aineita. Biotroop soveltuu käytettäväksi kotona, mökillä, asuntoautojen/-vaunujen ja veneiden septitankeissa, haja-asutusalueella pienpuhdistamoissa ja sakokaivoissa, pienemmissä kahviloissa/ravintoloissa sekä parturi-kampaamoissa.

Biotroop on helposti saatavilla mm. Prismoista.

Biotroop BL-20 haastavampiin kohteisiin

Biotroop BL-20 on voimakkaampi bakteerikantainen tuote, jonka käyttökohteita ovat raskaammin kuormitetut putkistot kuten esimerkiksi ravintoloissa, tuotantolaitoksissa, suurtalouskeittiöissä, kauppakeskuksissa ja asunto-osakeyhtiöissä.

Biotroop BL-20 tuotteeseen kuuluu kokonaisvaltainen hoito- ja palvelukonsepti, jossa palvelu alkaa putkiston ja rasvanerotuskaivon kuntokartoituksesta ja jonka pohjalta laaditaan kohteeseen sopiva hoito- ja ylläpitosuunnitelma.

Lisätietoja

SmartPipe System Oy

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Biotroop hajulukko mikrobi puhdistus SmartPipe