Haaveissa pyöreä varaava takka? Katso Warma-Uunien uutuudet!

Lämmitys

Tulisijasta haaveilevat ovat jo useita vuosia unelmoineet pyöreästä varaavasta takasta ja nyt olemmekin vastanneet tähän tarpeeseen ja tuoneet markkinoille peräti kolme uutta kotimaista pyöreää tulisijaa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kaikissa Aulikeissa on ympäristöystävällinen ja tehokas Puupihi-polttotekniikkamme, jonka ansiosta palaminen on ainutlaatuisen näyttävää ja tunnelmallista. Suuret lasiluukut antavat maksimaalisen mahdollisuuden nauttia aidosta takkatulesta.

Aulikki Kakluuni

Aulikki Kakluuni on nimensä mukaisesti kaakelipintainen kaunotar, jonka laadukkaan käsinvaletun kaakelipinnan väri on valittavissa useista eri värivaihtoehdoista. Kolmen perusvärin lisäksi tehtaalla on laaja erikoisvärivalikoima! Pyöreitä kaakeliuuneja ei ole markkinoilla juurikaan ja kotimaisena Aulikki Kakluunimme on lajinsa ainoa. Upea kaakelipintainen tulisija kerää ihailevia katseita vuodesta toiseen, Aulikki Kakluuni on luksusta arvostavan rohkean asiakkaan valinta.

Hinta (ovh) alkaen 7 790 € + asennus ja toimituskulut

Aulikki Classic

Aulikki Classic on rouhealla laastipinnalla varustettu moderni tulisija. Tulisija näyttää sopusuhtaiselta pienessäkin tilassa, mutta on tyylikäs kiintopiste myös avarammassa tilassa. Yksinkertaista linjakkuutta etsivän asiakkaan nappivalinta!

Hinta (ovh) alkaen 3 390 € + asennus ja toimituskulut

Aulikki Pönttöuuni

Aulikki Pönttöuuni on perinteinen pönttöuuni nykyaikaisella uudirakennuksessakin toimivalla polttotekniikalla! Tulisijan peltikuoren voi perusvärien lisäksi maalata millä tahansa RAL-värikartan värillä. Pönttöuunia myydään erityisesti korjausrakentamisen kohteisiin, sekä perinteisesti sisutettaviin uudisrakennuksiin.

Hinta (ovh) alkaen 4 540 € + asennus ja toimituskulut

Puupihi-polttotekniikka ja korvausilmajärjestelmä

Kuten muutkin varaavat Warma-Uunit, myös Aulikki-mallisto on varustettu Suomen parhaalla polttotekniikalla! Puupihi-takat lämpenevät tehokkaasti pienellä puumäärällä ja ovat myös erittäin ympäristöystävällisiä. Vanhan puusyöpön vaihtaminen Puupihi-takkaan onkin näin ollen oikea ekoteko! Pieniruokainen polttotekniikka vapauttaa myös puunsäilytystilaa muihin tarkoituksiin.

Kun tulisijan varustaa korvausilmajärjestelmällä, paranee sen toimintakyky haastavassakin ympäristössä (esim. tiiviit koneellisella ilmanvaihdolla alipaineiseksi säädetyt tilat). Suosittelemme korvausilmajärjestelmää aina varsinkin uudisrakennuksiin.

Lisätietoja:

Warma-Uunit Oy

warmauunit.fi

Warma-Uunit Oy on innovatiivinen perheyritys Uudestakaupungista. Arvostamme humaania elämäntapaa takkatulen äärellä sekä valmistamme laadukkaita tuotteita, jotka mahdollistavat tulen valjastamisen hyötykäyttöön monipuolisesti. Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus varaavia takkoja ja puuliesiä, sekä maahantuomme kamiinoita ja kiertoilmasydämiä. Yrityksellämme on koko maan kattava myynti- ja asennusverkosto, sekä tuotteita myydään myös oman verkkokaupan kautta.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

pyöreä takka pyöreä varaava takka pönttöuuni takat tulisija tulisijat varaava takka varaavat takat Warma-Uunit


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: