MAINOS

Hansgrohen uusi pesuallashana tuo geometristä kulmikkuutta elegantteihin kylpyhuoneisiin

Kylpyhuone

Hansgrohen uuden Metropol-hanamalliston ansiosta koko kylpyhuoneen ilme voidaan luoda geometrisen kulmikkaaksi. Uudet Metropol-hanat hurmaavat särmikkäällä muotokielellään ja tarkoilla 90 asteen kulmilla. Laajat tasaiset pinnat heijastavat kauniisti valoa. Rungon neliön muotoinen peitelevy sekä kahvan ja juoksuputken yhtenäinen linja ihastuttavat modernin ja elegantin estetiikan ystäviä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Metropol on hansgrohe-brändin laajin tähänastisista mallistoista, sillä se pitää sisällään hanoja kolmella eri kahvavaihtoehdolla eri korkeuksissa ja erilaisiin asennustapoihin. Ensimmäistä kertaa mallistossa on lattialle asennettavia pesuallashanoja, joita voidaan käyttää vaikkapa betonista valettujen vapaasti seisovien pesualtaiden kanssa. Näin voidaan toteuttaa todella näyttäviä ja yksilöllisiä kylpyhuoneita. Mallisto on suunniteltu yhteistyössä Hansgrohen pitkäaikaisen ja maineikkaan muotoilukumppanistudion Phoenix Designin kanssa.

Lisää vapaata tilaa pesualtaalla

Metropol pesuallashanat on varustettu normaalia paremmalla ulottuvuudella. Tämä tarkoittaa sitä, että juoksuputki ja poresuutin ylettävät kauemmaksi rungosta. Kätevää ja tarpeellista silloin kun hanan asennuskohta on kauempana altaan reunasta. Olet ehkä joskus törmännyt tilanteeseen, jossa sormet osuvat häiritsevästi altaan takareunaan ja tuntuu ettei käsiä mahdu pesemään kunnolla. Metropol-hanoista voi löytyä apu tällaiseen tilanteeseen. Altaan ja hanan mittapiirrokset on syytä aina tarkistaa hanaa ja allasta valittaessa.

Metropol-hanoja on saatavissa useassa eri korkeudessa eli ComfortZoneilla 100, 110, 160, 230, 260 (tarkoittaen rungon alaosan ja poresuuttimen välistä vapaata tilaa millimetreissä). Todella näyttävä kylpyhuoneen katseenvangitsija on lattiaan asennettava pesuallashana, jonka kokonaiskorkeus on noin 1200 mm. Metropol-malliston hanoilla saat saman geometrisen muotokielen myös suihkuun, joko pinta- tai piiloasenteisena. Yhdistele esimerkiksi uusien kulmikkaiden Raindance E yläsuihkujen tai suihkutankojen kanssa!

Lenkkikahvan uusi tuleminen

Phoenix Designin ja Hansgrohen muotoilijat antoivat menestyksekkäälle lenkkikahvalle jälleen mahdollisuuden ja suunnittelivat Metropol-hanoihin erittäin näyttävän kulmikkaan Loop-kahvan. Metropol-mallisto tarjoaa hanoja lenkkikahvan lisäksi yhtenäisellä vipukahvalla sekä näppärällä Select-painikkeella. Vähäeleisen Select-painikkeen avulla hana voidaan helposti avata ja sulkea painamalla painiketta. Jos kädet ovat likaiset tai saippuaiset, avaamisen ja sulkemisen voi tehdä myös vaikkapa kämmenselällä tai kyynärvarrella. Tekniikka on puhtaasti mekaaninen eikä vaadi sähköliitäntää tai muuta erikoista asennukselta.

Lähde: Mynewsdesk

hansgrohe on saksalaisen Hansgrohe Groupin kylpyhuone- ja keittiöhanojen sekä suihkujen premiumbrändi. 

hansgrohe-tuotteet ovat tunnettuja moderneista teknologioista, innovatiivisesta muotoilusta ja erittäin hyvästä toiminnallisesta laadusta ja ne ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja ympäri maailman. Yritys on tunnettu ajan saatossa syntyneistä keksinnöistään kuten suihkutanko, ilmalla rikastettu sadesuihku, erilaiset säädettävät suihkumuodot, QuickClean-puhdistustoiminto ja vettä säästävä EcoSmart-teknologia, joilla tuodaan mukavuutta ja helppoutta arkeen. hansgrohe tekee arjen hetkistä elämyksiä: 

AXOR on saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe Groupin luksusbrändi.

Olemme globaaleja tiennäyttäjiä avantgardististen, huipputeknologialla varustettujen designhanojen ja suihkujen luomisessa. Upeiden mallistojen muotoilu on viimeistelty huippuunsa yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen designereiden kanssa. Vaativille ja estetiikkaa arvostaville asiakkaille, jotka etsivät inspiraatiota kylpyhuoneisiin ja keittiöihin ilman kompromisseja.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

designhana hana hanat hansgrohe kylpyhuone kylpyhuoneen hana pesuallashana