MAINOS

Haravamainen lumityöväline – Masi Swing -lumilasta poistaa lumet kertavedolla portailta ja terasseilta

Piha

Talonmiehen keksinnöstä tuli lumitöiden hittituote. Masi Swing -lumilasta sai alkunsa, kun talonmies Ilomantsissa turhautui lumen lapiointiin ja harjaukseen portaista. Talonmiehen keksinnöstä syntyi sarjatuotantoon asti päässyt lumityöväline, jolla lumet on helppo poistaa portaista, poluilta ja terasseilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lumilastaa käytetään samalla otteella ja liikkeellä kuin haravaa. Kaarevan, muovisen lastan reunassa ei ole metallivahviketta, joten se ei vahingoita esimerkiksi kestopuusta valmistettua terassia. Masi Swing on kehitetty lumitöihin, mutta sille löytyy käyttöä ympäri vuoden puutarhasta ja maatiloilta. Masi-lumityövälineet on tehty kestämään kovaa käsittelyä ja pakkasta. Raumalla valmistetuilla tuotteilla on Avainlippu-merkki.

Masi Swing -lumilastalla lumet on helppo puhdistaa portailta, terasseilta ja käytäviltä. Kevyttä lumilastaa käytetään kuin haravaa. Se toimii monessa paikassa tehokkaammin kuin harja, sillä lumet lähtevät yleensä kertavedolla. Varsi on lakattua saarnia ja lasta kokonaan pakkasenkestävää polypropeeni-muovia. Kaarevan lastan reunassa ei ole metallista vahviketta, joten Swingiä voi huoletta käyttää myös puupinnoilla.

– Lumilastan alkuperäisen idean kehitti Ilomantsin kunnantalon ympäristöstä vastaava Sakari Penttinen, joka otti meihin yhteyttä. Käytännöllisen keksinnön prototyypit vakuuttivat meidät heti toimivuudellaan, joten teimme tarvittavat investoinnit ja otimme sen tuotantoon, kertoo Masi-lumityövälineitä valmistavan Motoseal Componentsin toimitusjohtaja Kari Sallinen.

Masi Swing on kätevä apuväline erityisesti pienissä pihoissa, portaikoissa ja ahtaissa porttikäytävissä. Sillä voi pitää sisäänkäyntien edustan puhtaana ja tehdä polkuja hankeen. Lumen vippaus reunakivien yli onnistuu lastalla kevyesti. Masi Swing -lumilasta soveltuu sekä ammattilais- että kotikäyttöön.

Apua lumitöihin, puutarhaan ja maatiloille

Vaikka Masi Swing on kehitetty lumitöitä varten, muita käyttökohteita löytyy lukuisia. Swingiä voi käyttää puutarhahommissa ympäri vuoden, esimerkiksi kesäpuutarhan tai nurmikon perustamisessa ja laatoitushiekan levityksessä.

– Olemme kuulleet, että Masi Swingiä käytetään monipuolisesti maatiloilla ja talleilla eläinten hoidossa. Asiakkaamme ovat kertoneet myös hankkivansa Swingin pudonneiden omenoiden keräämistä varten. Ja voihan sillä koota vaikka lasten legot lattialta, Sallinen vinkkaa.

masi_swing_lumilasta_tuotekuva

Tuotetiedot:

Masi Swing -lumilasta, suositushinta 21 €

Jälleenmyyjät:

Bauhaus, Carlson, K-Rauta, Rautia, Stark ja muut hyvin varustetut rauta- ja nettikaupat

Lisätietoja:

Motoseal Components Oy

puh. 02 8378 7900

www.masitools.fi

Kotimainen Motoseal Components Oy valmistaa Masi-lumityövälineitä ja traktoreiden etulokasuojia Raumalla. Masi-lumikolissa tiivistyy yli 30 vuoden kokemus lumityövälineiden muotoilusta ja valmistamisesta: alkuvuosien Masi-lumikolat olivat ensimmäisiä lumikolia Suomessa, joiden kuupat tehtiin muovista. Masi-tuotteilla on Avainlippu-merkki.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lumityö lumityökalu lumityöt lumityöväline lumityövälineet