MAINOS

Helmikuun IKEA-uutuuksissa toistuvat luonnolliset materiaalit, selkeä muotokieli sekä vaalean raikkaat sävyt

Sisustus

Kevään odotus alkaa heti joulun jälkeen! Helmikuun IKEA-tuoteuutuuksissa yhdistyvät vaaleat ja raikkaat sävyt, kevyet kuosit sekä luonnolliset, uusiutuvat materiaalit ja selkeä muotokieli. Materiaaleissa esiin pääsevät erityisesti bambu, rottinki, puuvilla ja puu.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mallisto sisältää muun muassa pehmeitä tekstiilejä, näyttävän keittiön etusarjojen tuoteperheen, monipuolisia säilytysratkaisuja sekä uutta tekniikkaa langattoman laturin ja itkuhälyttimen muodossa. Tutustu helmikuun inspiroiviin uutuuksiin ja ihastu!

Ajankohtainen uutuus, helposti siirreltävä BJÖRKÅSEN-työpiste sopii moneen eri tarkoitukseen. Kannettavalle tietokoneelle suunnitellun kevyen telineen avulla kotiin saa nopeasti perustettua kompaktin työpisteen, jonka taso on kallistettavissa ja korkeus säädettävissä.

ÄLVSTARR-varjostin ottaa tilan näyttävästi haltuun. Moderni, krominvärinen aaltoileva varjostin luo huoneeseen miellyttävän tunnelmavalaistuksen. Raikkaan turkoosi ja kevytrakenteinen RUDSTA-vitriinikaappi on tehokas katseenvangitsija, jossa koriste-esineet saavat ansaitsemansa huomion. Ajattoman, edullisen ja mukavan LINNEBÄCK-lepotuolin suunnitteluun on osallistunut IKEA-suunnittelijoiden lisäksi tavaratalojemme asiakkaita Ruotsista, Tanskasta ja Kiinasta.

Keittiön uusi ilme luonnonmateriaaleilla

SINARP ja HASSLARP ovat uusia keittiön ovien ja etusarjojen tuoteperheitä, jotka tuovat tilaan näyttävyyttä ja tummia sävyjä. SINARP-ovien ja -etusarjojen pinta on tummanruskeaa tammiviilua ja reunat massiivipuuta. Puun luonnollisten värivaihteluiden ja erilaisten puunsyykuvioiden vuoksi jokaisesta keittiöstä tulee yksilöllinen. HASSLARP-ovessa on näyttävä chevron-kuvio, joka muodostuu vinoneliöistä.

Kauniissa kalanruotokuvioidussa VÅRFINT-tarjottimessa näkyy käsityön jälki. Se on valmistettu uusiutuvista rottingista ja bambusta. Rottinkinen JÄSNING-kohotuskori on jokaisen kotileipurin luottotuote. Kori tukee hapanjuurileipiä kohotuksen aikana ja saa lopputuloksen näyttämään astetta ammattimaisemmalta. 

Kukat tuovat luonnon sisälle. Vaaleat FNITTRIG-maljakot helmiäisen hohtavine pintoineen ja näyttävine mittasuhteineen huokuvat 1950-luvun vaikutteita. Saatavilla on korkeampi ja matalampi versio, jotka sopivat eri mittaisille kukille.

Kun kaikki ei mahdu kaappeihin

Kodin järjestys luo selkeyttä. Uudet NEREBY-sarjan säilytysratkaisut ovat helposti asennettavia ja käytännöllisiä. Vaikka kaapit ja laatikot uhkaisivat täyttyä, seinällä on usein hyödyntämätöntä tilaa. Tankojen, koukkujen, säilytystaskujen, lokerikkojen ja kassien avulla keittiövälineet on helppo pitää käden ulottuvilla.Materiaalit koivu, puuvilla ja hamppu antavat tuotteille rouheaa ilmettä.

Suloisissa, munanmuotoisissa RÅDFRÅGA-rasioissa voi säilyttää koruja, kolikoita ja avaimia. Settiin kuuluu kolme erikokoista rasiaa, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi työpöydälle.

Pehmeää ja kestävästi tuotettua puuvilla

Valko-harmaiden puuvillaisten japanilaistyylisten VÄGTÅG-vuodevaatteiden kuosi muistuttaa vintage-kimonoista tuttuja kuoseja. Pussilakana ja tyynyliina suljetaan puisilla napeilla. Turkoosin sävyisten KASKADGRAN-vuodevaatteiden viuhkakuosi henkii perinteisiä japanilaisia kuoseja. KASKADGRAN-koristetyynyn täyte on kierrätettyä polyesteriä. Päällinen puolestaan on kestävämmin tuotettua puuvillaa – kuten kaikki IKEA-tuotteissa käytetty puuvilla.

Pinnasänkyyn suunnitellut harmaan ja valkoisen sävyiset LEN- ja LENAST-pussilakanat ja -tyynyliinat ovat ajattomia, ja niitä koristavat pilkut ja kuunsirpit.

Vaaleassa, jakardikudotussa RÖDASK-matossa leikittelevät erilaiset struktuurit ja moderni graafinen kuosi. Matto on valmistettu pehmeästä, mutta kulutusta kestävästä puuvillan ja puuvillachenillen sekoitteesta. Näyttävä matto sopii erinomaisesti yhteen saman sarjan verhojen ja tyynynpäällisten kanssa.

Älykkäät toiminnot, pelkistetty design

Unohda sotkuiset latausjohdot! Langatonta NORDMÄRKE-laturia koristaa kaunis tummanharmaa, vihreä tai vaaleanpunainen tekstiilipäällinen, jonka ansiosta laite sulautuu muuhun sisustukseen.
UNDVIKA-itkuhälytin tuo turvaa vauvalle ja mielenrauhaa vanhemmille. Itkuhälyttimeen kuuluu kaksi yksinkertaista osaa: vauvan lähelle asetettava yksikkö sekä vanhemman yksikkö, jota on pienen koon ja ripustuslenkin ansiosta helppo kuljettaa mukana.

Mallisto tulee myyntiin IKEA-tavarataloihin ja verkkokauppaan helmikuun alussa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ikea kodin sisustus sisustus sisustusideat sisustustrendit