MAINOS

Helppo ja huoleton keittiöremontti uusilla Cello-keittiöillä

Keittiö

K-raudan uudessa Cello-keittiömallistossa on varaa valita niin mallien kuin mittojenkin puolesta. Laadukkaan mutta edullisen keittiön kaikkien osien hinnat ovat asiakkaan saatavilla, jotta keittiöremonttikokonaisuuden suunnittelu ja ostaminen saman katon alta K-raudasta olisi entistä helpompaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Cellon uusi keittiömallisto on tarkkaan harkittu kokonaisuus erilaisia kaappi- ja materiaalivaihtoehtoja, joista asiakkaan on helppo valita sopivin. Valittavana on 32 erilaista ovimallia ja monipuolisen kaappimitoituksen ansiosta toimivan keittiön suunnittelu onnistuu hankalaankin tilaan. Yhteensä kaapeissa on valittavana 285 kokovaihtoehtoa.

Moderni mallisto on ajan hermolla, josta yhtenä esimerkkinä on nanoteknologiaa hyödyntävä täysin mattapintainen nanolaminaatti. Sen miellyttävä materiaalituntu ja hygieeninen sormenjälkiä hylkivä pinta tekevät siitä erinomaisen nimenomaan keittiökäyttöön. Materiaali kestää hyvin kulutusta ja naarmutusta, ja sitä voi käyttää sekä ovi- että tasopinnoissa.

– Keittiömalliston lähtökohtana on tarjota laadukkaita, toimivia ja kestäviä keittiöitä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Mallisto on tehty suomalaiseen makuun ja suomalaisten mittastandardien mukaisesti ja se toimitetaan nopeasti 13 työpäivän sisällä, Cello-keittiöiden mallistosuunnittelija Anne Mukkula sanoo.

K-raudan keittiömyyjä suunnittelee keittiön aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Keittiöt voidaan myydä joko avaimet käteen -periaatteella asennettuna tai omatoimiremontoijalle kotiin kuljettuina paketteina. Tällä hetkellä uudet Cello-keittiöt ovat saatavilla kahdeksasta K-raudasta ja niitä myyvien kauppojen verkosto laajenee jatkuvasti.

adcc215e30682b1c_800x800ar

Koko remontti saman katon alta – tavoitteena erinomainen remonttikokemus

K-rauta on ainut toimija Suomessa, joka pystyy tarjoamaan kaiken keittiöremontissa tarvittavan yhdestä paikasta. Cello-keittiön kalusteiden ja oheistuotteiden lisäksi asiakkaan saatavilla on laaja valikoima pintamateriaaleja, työkaluja ja tarvikkeita sekä suunnittelu- ja remonttipalveluita – kaikki saman katon alla.

– Remontin aloittaminen lykkääntyy monesti siitä syystä, ettei ole selkeää käsitystä projektin vaiheista ja hinnasta. Remontti voi olla monisyinen projekti, kun remontin teettäjä itse asioi usean eri toimijan kanssa. K-raudassa pyrimme tekemään remontointikokemuksesta mahdollisimman vaivattoman ja huolehdimme koko remontista alusta loppuun, jos asiakas niin haluaa. Cello-keittiöremonteissa asiakas näkee hinnan jokaiselle Cello-keittiöiden osalle, eikä maksa sellaisesta mitä ei tarvitse. Kokemuksemme mukaan remontin vaiheiden ymmärtäminen ja niiden seuraaminen on asiakkaalle tärkeää, joten jatkossa panostamaan niihin entistä enemmän, K-raudan ketjujohtaja Virpi Viinikainen sanoo.

Lisätietoja:

K-rauta Cello-keittiöt

www.k-rauta.fi/cello-keittiot/

Cello-keittiöiden digitaalinen esite >

 

Cello tarjoaa kansainvälisellä yli 3000 tuotteen kasvavalla valikoimalla inspiraatiota ja ratkaisuja kotiin ja puutarhaan. Cello lupaa tuotteensa aina fiksuun hintaan. Cello-tuotteet saatavilla ainoastaan K-ryhmän rautakaupoista. Kansainvälinen K-rauta on rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen paras kumppani. K-rauta on Dream Builder, joka auttaa ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaidensa unelmat. Palvelemme asiakkaitamme kattavin sähköisin palveluin ja Suomessa paikallisesti 46 K-raudassa Kirkkonummelta Rovaniemelle.

Lähde: Cision News

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.