MAINOS

Husqvarnan huipputehokkaat akkukäyttöiset koneet

MökkiPihaTalo

Husqvarnan akkutuotesarjan koneiden suorituskyky on vastaava kuin sähkö- ja bensiinikäyttöisissä tuotteissa mutta ilman rajoittavia johtoja ja sotkuisia polttoaineen täyttöjä. Sama 36 voltin litiumioniakku sopii kaikkiin kannettaviin tuotteisiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Akkukoneissa on Husqvarnan kehittämä edistyksellinen hiiliharjaton moottori, joka on jopa 25 % tehokkaampi kuin tavallinen moottori. Sen vääntömomentti pysyy korkeana ja tasaisena myös paksua tai märkää ruohoa leikattaessa tai sahattaessa tukevaa runkoa. Hyvän suorituskyvyn ansiosta yhdellä latauksella saa yhtä paljon aikaan kuin yhdellä polttomoottorikäyttöisen koneen tankillisella.

Kaikissa akkusarjan tuotteissamme on helppokäyttöinen valintapaneeli, ja laite käynnistetään ja sammutetaan yhdestä painikkeesta. Akkukoneissa oleva SavE-painike puolestaan maksimoi käyttöajan. Akkutrimmereissä on lisäksi painike siimapään pyörimissuunnan vaihtamiseksi.

Tehokas 36 voltin litiumioniakku kestää pitkätkin työrupeamat, ja se sopii kaikkiin Husqvarnan kannettaviin koneisiin. Sama akku on helppo vaihtaa niin trimmeriin, puhaltimeen, moottorisahaan kuin pensasleikkuriinkin, ja se sopii myös akkukäyttöiseen ruohonleikkuriin. Jos edessä on pidempi työjakso, saatavana on kätevä reppuakku, joka mahdollistaa kokopäiväisen työskentelyn.

Husqvarnan kevyet, mukavat ja helppokäyttöiset akkukoneet sopivat myös pitkäkestoiseen työhön ja ovat tarpeeksi hiljaisia mihin tahansa käyttöympäristöön.

H310-1193

Ruohonleikkuri LC 141Li

Uusi helppokäyttöinen akkuleikkuri keskikoisille nurmikoille. Yksi lataus riittää nopeaan ja meluttomaan leikkaamiseen. Ergonominen työntöaisa ja tilava ruohonkerääjä. Hinta 469 euroa, ilman akkua ja laturia.

H210-0513

Pensasleikkuri 136LiHD45

Hiljainen ja kevyt pensasleikkuri vaativalle kotipuutarhurille. Erinomainen tasapaino varmistaa hyvän ergonomian ja helppokäyttöisyyden. Hinta 389 euroa, sis. akun ja laturin.

H210-0591

Trimmeri 336LiC

Hiljainen uutuustrimmeri painaa vain 3 kg. Tasapainoisessa ja ergonomisessa trimmerissä on kaksisiimainen siimapää ja Tap’n Go -siimansyöttö. Uutta siimaan saadaan painamalla siimapäätä maata vasten. Hinta 295 euroa, ilman akkua ja laturia.

H210-0520

Akkupuhallin 436LiB

Hiljainen ja helppokäyttöinen 436LiB käynnistyy välittömästi käynnistyspainiketta painamalla. Ergonominen kahva, vakio- nopeudensäädin ja boost-toiminto parantavat käyttö- mukavuutta ja helpottavat työtä. Hinta 420 euroa, ilman akkua ja laturia.

H310-1283

Katso koko valikoima osoitteessa www.husqvarna.fi.

Lisätietoja:

Oy Husqvarna Ab

www.husqvarna.com

Puh. (09) 247 2200

Husqvarna Group on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit, valmistaja. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja yksi maailman johtavista rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulait- teiden ja timanttityökalujen valmistajista. Husqvarna Group valmistaa tuotteita sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön, ja sillä on myyntiä yli 100 maassa. Husqvarnan pääkonttori on Tukholmassa, ja yritys on noteerattu Tukholman pörssissä.

Lähde: PerPR

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.