Huono sisäilma ja homeen haju pois otsonaattorilla

SisustusTalo

Ozoneair poistaa homeen ja homeen hajun muutamassa tunnissa. Ilmanpuhdistin muuttaa hapen otsoniksi,eli aktiiviseksi hapeksi, ja aktiivinen happi iskee homeitiöihin. Lyhyessä ajassa kodistasi on kadonnut kaikki pahat hajut. Prosessi on ympäristöystävällinen, koska siinä ei käytetä kemikaaleja.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jo aikojen alusta otsoni on puhdistanut luontoamme. Otsonitekniikkaa on jo pitkään käytetty muun muassa veden, sairaalatilojen sekä tekstiilien puhdistamiseen bakteereista ja viruksista. 1970-luvun alusta saakka saneerausfirmat ovat käyttäneet otsonia poistaakseen tupakasta, homeesta, savusta ja muista asioista johtuvia hajuja kodeista sekä erilaisista tiloista. Otsonikäsittely ei ole pelkästään yli 3000 kertaa klooria tehokkaampaa, vaan myös terveellisempi ja vaarattomampi vaihtoehto sekä sinulle että luonnolle.

Ozoneaireja on kolmea eri kokoa ja hintaa 390eurosta aina 790 euroon asti. Laitteisiin voit tutustua täältä:  https://ozoneair.fi/tuotteemme/ .

Nyt Ozoneair on mahdollistanut tämän tekniikan käytön myös sinulle, lanseeraamalla turvallisen, tehokkaan ja helppokäyttöisen laitteen. Et siis tarvitse koulutusta, monimutkaisia laskelmia tai aiempaa kokemusta kotisi, autosi, veneesi tai kesämökkisi puhdistamiseks otsonigeneraattorillamme. Tuloksena on homeeton ja hajuton, raikas tila, täysin ilman rehkimistä!

Lisätietoa: http://www.ozoneair.fi

Puh: 0771-366 366

Ozoneair Ab

perustettiin Johan Lundbergin toimesta Ruotsin Luulajaan vuonna 2017. Yrityksen perustamisen jälkeen olemme myyneet yli 25 000 tuotetta tyytyväisille asiakkaille ympäri maailmaa. Otsonigeneraattorimme on vain ensimmäinen askel ja vuoden 2019 aikana markkinoille

odotetaan saapuvan uusia, mahtavia tuotteita Ozoneairilta. Pysy siis kuulolla!

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

otsonaattori Otsoni Ozoneair puhdistus sisäilma


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: