Husqvarna Rider etuleikkuri juhlii 30 menestyksen vuotta

Piha

Husqvarnan ensimmäisestä etuleikkurista tuli välittömästi menestys, kun se vuonna 1987 tuotiin markkinoille helpottamaan ruohon leikkaamista. Rider täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja Husqvarna juhlistaa sitä ainutlaatuisella juhlamallilla!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uusi 214T AWD on ammattilaatua arvostavalle kuluttajalle sopiva etuleikkuri, joka on varustettu Riderille ominaisella edessä olevalla leikkuulaitteella ja ketterän ajon takaavalla, patentoidulla takarunko-ohjauksella. Juhlamallissa on erittäin voimakas moottori ja entistä tehokkaamman leikkuun mahdollistava leikkuulaite. Se soveltuukin loistavasti haastaviin olosuhteisiin, kuten korkeaan ja karheaan ruohikkoon. Nelipyöräveto puolestaan parantaa pitoa epätasaisessa, märässä ja liukkaassa maastossa sekä rinteissä.

Nämä ja monet muut vertaansa vailla olevat ominaisuudet helpottavat Riderin hallintaa ja ajamista. Esimerkiksi käynnistys tapahtuu ilman rikastinta avainta kääntämällä.Leikkuukorkeutta voidaan säätää kätevästi ajon aikana yhdellä vivulla, ja leikkuulaite on helppo nostaa ylös ilman työkaluja, mikä helpottaa koneen puhdistamista ja huoltamista.

Rider 214T AWD sopii ympärivuotiseen käyttöön, sillä sen voi varustaa erilaisilla lisälaitteilla, kuten lumilingolla ja katuharjalla. Juhlavuoden malli tekee ansiokkaasti kunniaa Riderin 30 vuotta sitten alkaneelle menestykselle.

Hinta 4 715 € (hinta ilman leikkuulaitetta, saatavana Combi 94/103 -leikkuulaitteet)

Lisätietoja:

Husqvarna

www.husqvarna.com/fi-fi/

Husqvarna Group on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit, valmistaja. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja yksi maailman johtavista rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistajista. Husqvarna Group valmistaa tuotteita sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön, ja sillä on myyntiä yli 100 maassa. Vuonna 2015 työntekijöiden määrä 40 eri maassa oli keskimäärin yli 13.000. Husqvarnan pääkonttori on Tukholmassa, ja yritys on noteerattu Tukholman pörssissä.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ajettava ruohonleikkuri ajoleikkuri etuleikkuri päältäajettava ruohonleikkuri ruohonleikkuri ruohonleikkurit


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: