MAINOS

Husqvarnalta markkinoille nelivetoinen robottiruohonleikkuri

Piha

Husqvarna on keksinyt robottiruohonleikkaamisen uudelleen. Nyt se tuo markkinoille nelivetoisen Husqvarna Automower® 535 AWD -leikkurimallin. Hiljainen, pilvipalveluun liitetty, erinomaiset maasto-ominaisuudet omaava leikkuri on tarkoitettu ammattikäyttöön. 535 AWD-malli leikkaa ruohon jopa 70 prosenttia kaltevista rinteistä ja toimii myös epätasaisessa maastossa tehokkaasti ja täysin ilman päästöjä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Husqvarnan ensimmäinen robottiruohonleikkuri tuli markkinoille vuonna 1995, joten nyt on seuraavan muutoksen aika. Husqvarna Automower® 535 AWD on rakennettu kokonaan uudelle alustalle, joka toimii rinteissä entistäkin paremmin sekä parantaa turvallisuutta ja ammattimaisten

viheralueiden hoitotiimien tuottavuutta. Lisäksi se edistää kaupunkiympäristön terveyttä. Akkukäyttöisessä robottiruohonleikkurissa on neliveto ja takarunko-ohjaus, joten se pystyy leikkaamaan kaltevuudeltaan jopa 70 prosentin (35 asteen) rinteitä sekä kuoppaisia, epätasaisia viheralueita. Leikkurien automaattiset ominaisuudet ja liitettävyys säästävät viheralueiden hoitotiimien aikaa. Leikkuuaikoja, leikkuukorkeutta ja monia muita ominaisuuksia hallitaan Automower Connect -mobiili- sovelluksella (saatavissa Androidille ja iOSille). Lisäksi koko konekannan suorituskykyä, sijaintia ja kuntoa voidaan valvoa Husqvarna Fleet Services -ohjelmiston avulla.

 “Husqvarna® Automower 535 AWD mullistaa ammattimaisen viheralueiden hoidon: viheralueiden hoitotiimit voivat työskennellä turvallisemmin ja järkevämmin sekä samalla edistää kaupunkiympäristön terveyttä, kun äänitaso ja päästöt ovat mahdollisimman pienet. Tähän mennessä ei ole löytynyt sellaista viheraluetta, josta Automower ei selviäisi,” toteaa Sascha Menges, Husqvarna-divisioonan johtaja. Husqvarna Automower® 535 AWD -robottiruohonleikkurin äänitaso on 62 desibeliä, ja se leikkaa jopa 3500 neliömetrin suuruisen viheralueen. Husqvarna Automower® 535 AWD on varustettu Ultrasonic-tunnistimella, minkä ansiosta se hiljentää vauhtia heti kun se tunnistaa lähellä olevan esteen. Rungon tukevuutta lisäävät myös pyöräharjat ja kumipuskuri.

Husqvarna Automower® 535 AWD:n edut:

• Ei lainkaan suoria päästöjä, varustettu litiumioniakulla

• Äänitaso entistäkin alhaisempi: vain 62 desibeliä

• Parempi turvallisuus leikattaessa ruohoa jyrkillä rinteillä

• Vapauttaa aikaa muiden viheralueiden hoitoon

• Hienoksi silputtu leikkuujäte vähentää lannoituksen tarvetta

Husqvarna Automower® 535 AWD tulee myyntiin keväällä 2019 ja sen suositushinta on 5.199 euroa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

535AWD Automower awd Husqvarna