MAINOS

Husqvarnalta uusi huipputehokas teräketju

MökkiPiha

Husqvarna tuo markkinoille ensimmäisen oman tuotannon X-CUT-teräketjun. Teräspinnoitetun ja esivenytetyn teräketjun mikrostruktuuri ja kromin määrä on ainutlaatuinen. Se on kehitetty tehostamaan Husqvarnan omien moottorisahojen suorituskykyä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Moottorisahan teho on riippuvainen ketjun laadusta. Tästä syystä Husqvarna on päättänyt kehittää ja tuottaa omat teräketjunsa. Ensimmäinen Husqvarnan tehtaassa Ruotsissa valmistunut SP33G- teräketju on kehitetty pohjoismaiseen ammattikäyttöön. ”X-CUT on tärkeä virstanpylväs Husqvarnan historiassa. Olemme valmistaneet huipputason moottorisahoja jo vuodesta 1959. Uudet terälevyt ja -ketjut mahdollista- vat sahojemme erinomaisen suorituskyvyn ja tuottavuu- den, minkä ansiosta ne nousevat täysin uudelle tasolle”, kertoo Palev Hajman, Husqvarna-divisioonan toimitusjohtaja.

X-CUT SP33G on pienitärinäinen ns. pixel-ketju, jonka kapeamman sahausuran ansiosta voimaa tarvitaan vähemmän kuin vakioketjua käytettäessä. Leikkuuteho on maksimaalinen ja käyttökatkokset vähenevät. X-CUT- ketju tuo käyttäjälle neljä merkittävää etua:

1. Terävyys joka säilyy

Leikkuuhampaiden malli, teräksen mikrokoostumus ja kromattu teräspinnoite varmistavat, että X-CUT-teräketjulla saa parhaan mahdollisen leikkaustehon. Tästä syystä ketju pysyy terävänä pitkään.

2. Kiristystarve pienenee

X-CUT-teräketju on esivenytetty jo tehtaalla, mikä pidentää sen käyttöaikaa. Tämä myös vähentää käyttökatkoksia ja ketjun irtoamista.

3. Pitkä käyttöikä

X-CUT ketjun kestävyys on rakenteen, materiaalien ja teknisen kehityksen lopputulos. Nämä yhdessä vähentävät terälevyn, ketjun ja vetoakselin kulumista sekä huollon tarvetta. Husqvarna käyttää valmistuksessa uniikkia tekniikkaa, joka sisältää muun muassa lämpökäsittelyä, induktiokovettamista ja teräsraepuhallusta.

4. Suuri sahausteho

Sahaustehon optimoimiseksi X-CUT SP33G on kehitetty siten, että sahaaminen on nopeampaa ja kätevämpää, ja sahaus- kulma on paras mahdollinen.

Insinöörien ja metsureiden kehittämä

Husqvarna on kehittänyt uuden teräketjunsa läheisessä yhteistyössä insinöörien ja ammattilaismetsureiden kanssa. Tavoitteena oli kehittää täydellinen moottori- sahan tehokkuutta lisäävä teräketju.

– Minulle metsässä työskentely on sekä intohimo että ammatti, joten hyvä suorituskyky merkitsee parempaa tuottavuutta ja tulosta. Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana kehittä- mässä X-CUT-teräketjua. Olen myös erittäin iloinen, että vihdoin on olemassa ketju, joka on suunniteltu minun Husqvarna-moottorisahaani, kertoo Lars Strandell. Strandell on toiminut metsurina jo 30 vuotta ja voittanut useampana vuonna moottorisahauksen MM-kilpailut.

Kaikki osat tuotetaan alusta asti

Husqvarnan ketjutehdas Huskvarnassa, Ruotsissa työllistää yli 100 henkilöä, ja se sijaitsee sopivasti Husqvarnan moottorisahatehtaan sekä tutkimus- ja kehityskeskuksen vieressä.

X-CUT-teräketjun kaikki osat tuotetaan itse, raaka- teräksestä valmiiseen tuotteeseen, mikä vähentää ulkopuolisten toimittajien tarvetta ja varmistaa laadun. Tehdas on suunniteltu siten, että sen ympäristövaiku- tukset ovat mahdollisimman pienet. Energian ja kemikaa- lien kierrätyksessä hyödynnetään viimeisintä tekniikkaa.

Hinta: X-CUT SP33G, 13”-ketju 21 euroa ja 15”-ketju 23 euroa.

Husqvarna-X-CUT-SP33G_8

Lähde: PerPR

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.