Hyvät grillaustarvikkeet tuovat iloa grillaukseen  

KeittiöPiha

Kesä ja grillaus kuuluvat yhteen. Hyvät välineet tuovat grillaukseen lisäiloa. K-Raudan oman merkin Cellon grillivalikoimassa on mistä valita ja uutuutena esittelemme Cello Cooking System -grillaustarvikesarjan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Kompaktin Roaster-kaasugrillin kaveriksi sopii mainiosti helposti liikuteltava alumiinirunkoinen Cello Salou- tarjoilupöytä.

Cello Roaster -kaasugrilliuutuus on helppo kantaa mukana kannen kahvasta. Kahdella polttimolla varustetun pöytägrillin teho on 4,6kW, materiaali on ruostumatonta terästä ja grillin alla on puhdistusta helpottava ulosvedettävä rasvapelti. Kätevä Roaster -kaasugrilli on hyvä valinta matkalle mukaan ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi veneilijöille tai karavaanareille.

↑ Takapolttimolla varustettu Cello Platinum 6 on K-Raudan malliston suurin kaasugrilli.

Kolme kovaa grillivaihtoehtoa kesään

Tyylikäs Cello Rodium 3 on kolmipolttiminen kaasugrilli, jonka teho on 10,5 kW. Valurautainen paistopinta, runko maalattua terästä, grillipesä pitkäikäistä emaloitua terästä ja vaaleanharmaat ulkopinnat ruostumatonta terästä.

Cello Carbon 419 on tyylikäs ja jämäkkä nelipolttimoinen kaasugrilli alas taittuvilla sivupöydillä ja sivupolttimella. Grilli on varustettu pitkäikäisillä mattaemaloiduilla valurautaisilla grillausritilöillä.

Cello Platinum 6 -kaasugrilli on K-Raudan malliston suurin, lähes kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuusipolttiminen kaasugrilli, jonka sivupöydissä on erillinen ruskistusyksikkö, jääastia ja leikkuulauta.

↑ Cellon -valurautapadassa valmistuu vaikkapa Chili con Carne.

Inspiraatiota ja helpotusta kesäkeittiöön Cello Cooking System -grillaustarvikkeilla

Grillauksen viimeistelevät kestävät ja laadukkaat grillaustarvikkeet. K-Raudan uutuuksiin kuuluu Cello Cooking System –sarja, joka sisältää mm. patoja ja pannuja joita voi käyttää lisävarusteina kaiken merkkisissä grilleissä.

Cello Cooking System -sarjan wok-pannu, kannellinen pata, kaksipuolinen umpiparila ja paistopannu ovat valurautaa, pizzakivi on keraaminen. 

Lisätietoja:

K-Rauta

www.k-rauta.fi

Lähde: News Cision

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Cello grillaustarvike grillaustarvikkeet grilli K-rauta kaasugrilli kaasugrillit