MAINOS

IKEA ja Sonos esittelevät uuden SYMFONISK-pöytävalaisimen WiFi-kaiuttimella

Sisustus

Ensimmäinen IKEA- ja Sonos-yhteistyössä kehitetty SYMFONISK-pöytävalaisin WiFi-kaiuttimella esiteltiin vuonna 2019. Nyt kaksi vuotta myöhemmin IKEA ja Sonos tuovat markkinoille uuden version SYMFONISK-pöytävalaisimesta, jossa on vielä parempi äänikokemus ja päivitetty, muokattava muotoilu.

Jaa sosiaalisessa mediassa

IKEA ja Sonos tunnistavat valon ja äänen tärkeyden ja sen positiivisen vaikutuksen kodinelämään. Molemmat ovat voimakkaita mielialan tehostajia ja syvästi henkilökohtaisia, ja useimmilla ihmisillä on omat mieltymyksensä äänenvoimakkuuden, kirkkauden, tyypin ja tyylilajin suhteen. Tälläkin kertaa uusi SYMFONISK-pöytävalaisin yhdistää älylampun toiminnallisuuden älykkään kaiuttimen kanssa, mutta sitä on kehitetty edelleen sekä äänen että muotoilun suhteen.

– Ensimmäisen SYMFONISK-pöytävalaisimen lanseeraamisen jälkeen opimme paljon siitä, miten ja missä niitä käytetään. Monet ihmiset käyttävät pöytäkaiutinta yöpöydällä, joka johdatti meitä suunnittelemaan hieman pienemmän lampun kannan. Tarjoamme nyt asiakkaille enemmän vaihtoehtoja, jolloin tuote sopii paremmin heidän yksilöllisiin koteihinsa, sanoo Stjepan Begic, Product Owner, IKEA of Sweden.

– Kun integroimme kaiuttimen pöytävalaisimeen, voimme säästää tilaa, vähentää sotkua ja luoda tunnelmaa sekä valolla että äänellä, hän lisää.

Uusi SYMFONISK-pöytävalaisin WiFi-kaiuttimella mahdollistaa entistä yksilöllisemmän tyylin, sillä nyt sekä lampun jalka että varjostin myydään erikseen. Asiakkaat voivat valita kannan tai varjostimen mustasta tai valkoisesta versiosta ja lampunvarjostimeen tekstiili- tai lasivarjostimen. Uusi pöytävalaisin on nyt myös yhteensopiva E26- ja E27 -kantoihin.

– Kun ihmiset investoivat tiloihinsa, he tuovat esille omaa tyyliään ja äänestä on nopeasti tullut tärkeä osa oikean ilmapiirin luomista”, sanoo Sara Morris, Principal Product Manager, Sonos.

– Pienemmän koon ja erilaisten vaihtoehtojen lisäksi uusi SYMFONISK-pöytävalaisin tarjoaa leveämmän ja tilaa täyttävämmän äänen luoden loistavan kuuntelukokemuksen riippumatta siitä, mihin sijoitat sen kodissasi.

Uudessa SYMFONISK -pöytävalaisimessa kaiuttimessa on täysin uusi akustinen arkkitehtuuri, joka käyttää mukautettua aaltojohtoa ja luo erinomaisen äänikokemuksen mistä tahansa kulmasta. Pöytävalaisimen kaiutin yhdistää WiFi-yhteyden kautta ja sitä voidaan käyttää huoneen ainoana äänilähteenä tai se voidaan yhdistää muihin Sonos-tuotteisiin, mukaan lukien SYMFONISK-sarjan tuotteisiin. Kuten kaikki SYMFONISK-tuotteet, tämäkin kaiutin on myös osa Sonos-järjestelmää, joka yhdistää kuuntelijat helposti yli 100 suoratoistopalveluun.

SYMFONISK on pitkäaikainen IKEA- ja Sonos-yhteistyö, joka pyrkii tuomaan kodin sisustuksen ja äänen maailmat lähemmäksi toisiaan. Usein kaiuttimet ja pöytävalaisimet sijoitetaan vierekkäin kilpaileman samasta laskutilasta. Nyt IKEA-pöytävalaisin Sonos-äänillä sopii kodin sisustukseen ja jättää tilaa muille esineille.

Uusi SYMFONISK-pöytävalaisin WiFi-kaiuttimella on saatavilla IKEA Suomen tavarataloista ja verkkokaupasta vuoden 2022 alusta lähtien. SYMFONISK-valikoimaan kuuluvat Wifillä toimivat SYMFONISK-kehyskaiutin, SYMFONISK-kaiutinvalaisin WiFi-kaiuttimella ja SYMFONISK-kaiutinhylly. Kaikki SYMFONISK-tuotteet ovat yhteensopivia Sonosin nykyisen tuotevalikoiman kanssa, ja niitä voidaan ohjata Sonos-sovelluksella.

IKEA, www.IKEA.fi | Sonos, www.sonos.com.

IKEA-visio on luoda parempi arki mahdollisimman monille ihmisille. Visiomme ja liikeideamme mukaisesti tarjoamme kauniisti muotoiltuja, toiminnallisia, edullisia ja laadukkaita kodinsisustustuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. IKEA Suomi on osa Ingka-konsernia. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä lisäksi IKEA Suunnittelustudio Jyväskylässä ja Helsingissä. 

Sonos on yksi maailman suurimmista äänentoistolaitteisiin keskittyneistä brändeistä. Sonos on kehittänyt muun muassa kodin eri huoneissa toimivan langattoman audiojärjestelmän, joka auttaa ihmisiä ympäri maailman kuuntelemaan musiikkia helpommin ja ohjailemaan järjestelmää haluamallansa tavalla. Ennennäkemättömästä äänikokemuksesta, harkitusta estetiikasta, helppokäyttöisyydestä ja avoimesta järjestelmäalustastaan tunnettu Sonos tuo äänentoiston kaikkien ulottuville. Sonosin pääkonttori sijaitsee Kalifornian Santa Barbarassa.

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ikea kodinelektroniikka pöytävalaisin Sonos WiFi-kaiutin älykoti älykäs koti