MAINOS

IKEAn kesä 2017 on boheemi ja tyylikäs

PihaSisustus

Vaikka elämme vielä talven keskellä, voi katseen suunnata jo tulevaan kesään. Silloin on aika rentoutua ja nauttia loputtoman pitkistä päivistä, paljaista varpaista ja sinisestä taivaasta. Hyvästi arjen rutiinit, tervetuloa vapaus ja spontaani ilonpito! Tämän vuoden IKEA-kesämallisto on yhdistelmä tyylikkäitä ulkokalusteita, luonnonmateriaaleja ja värikkäitä tekstiilejä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

On suuntana sitten autio hiekkaranta, metsämökki, vaellus vuorilla tai kotipihan aurinkotuoli, tarjoamme kaiken tarvittavan huolettoman tyylikkääseen kesään. Värikkäät puuvillakankaat, ulkokalusteet, lyhdyt, piknik-korit ja monet muut tuotteet tuovat kesän seikkailuihin lisäväriä. Tekstiileissämme on boheemia tyyliä, joka syntyy kun vahvat värit yhdistyvät perinteisiin kuoseihin odottamattomalla tavalla. Vastuulliseen elämäntapaan sopivaan mallistoon kuuluu myös aurinkovoimalla toimivia, ulkokäyttöön soveltuvia valaisimia.

Tervetuloa kesä, olemme valmiita!

IKEA kesämallisto 2017 >

Lisätietoja:

IKEA Suomi

www.IKEA.fi

Facebook | Instagram | Twitter

IKEA-visio on luoda parempi arki mahdollisimman monille ihmisille. Visiomme ja liikeideamme mukaisesti tarjoamme kauniisti muotoiltuja, toiminnallisia, edullisia ja laadukkaita kodinsisustustuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. IKEA-konsernilla on 340 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä lisäksi IKEA-lähipiste Jyväskylässä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ikea kesä sisustus trendit