Ilma-vesilämpöpumpun lämmityksen jako kahteen lämmityspiiriin

Lämmitys

Ilma-vesilämpöpumppujen myynnin voimakas kasvu viime vuosina on luonut tarpeen valmiille luotettaville tehdastekoisille asennusta helpottaville lisä- ja täydennysratkaisuille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Alan johtava valmistaja Mitsubishi Electric on huomioinut Suomessakin yhä yleisemmän lämmitysverkostojen jakotavan kahteen erilliseen piiriin. Tämä piirijako tehdään useimmiten siitä syystä, että osa lämmitettävää rakennusta halutaan pitää peruslämmöllä myös kesäaikaan. Tyypillisimmin tällaisia kohteita ovat pesuhuoneet ja muut kosteat tilat. Erilaiset erikseen räätälöidyt ratkaisut kohde kohtaisesti ovat usein hitaita asentaa, toimivuudeltaan epävarmoja ja kustannuksetkin saattavat nousta merkittävästi erillissuunnittelun johdosta.

Uusi Mitsubishi Electric Ecodan 2-piiri kitti on täysin valmis kokonaisuus, jolla kahteen osaan jaettu lämmönjakoverkosto toteutetaan helposti ja nopeasti. Laitteen kaikki ohjaus ja säätötoiminnot ovat valmiina vakiona Ecodan varaajayksiköissä ja Hydrobox malleissa. Laitteen suojakannen alta löytyvät kiertovesipumput molemmille lämmityspiireille, sekoitusventtiili, lämpötila-anturit ja ilmanpoistoventtiilit. Laite vie vähän tilaa lämmönjakohuoneesta ja on ulkonäöltään siisti ja huomaamaton.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumput valmistetaan Mitsubishi Electricin huippumoderneissa tehtaissa Skotlannissa ja Japanissa. Scanoffice Oy on maahantuonut Mitsubishi Electric lämpöpumppuja Suomeen jo yli kolmentoista vuoden ajan. Tuonti aloitettiin ilmalämpöpumpuista, jotka nousivat nopeasti koko kansan suosikeiksi. Ilma-vesilämpöpumppujen suosio on kasvanut voimakkaasti viimeisen kolmen vuoden ajan ja Mitsubishi Electric on alan teknisen kehityksen kärkijoukoissa vahvasti mukana.


Scanoffice Oy on Pohjois-Euroopan suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Asiakaskunta koostuu pääasiassa lämpöpumppu- ja LVI-alan urakoitsijoista, ja yritys toimii koko Skandinavian alueella. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi palveluihin kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä varaosa– ja tarvikepalvelut. Tuotevalikoimaan valitaan ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi tuotteet testataan aina itse, sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ilma-vesilämpöpumppu lämpöpumppu lämpöpumput Mitsubishi


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: