JELD WEN Digits -ulko-ovi on persoonallinen vaihtoehto kotiisi

Talo

JELD-WENin uusi Character-malliston Digits-ovi on yksilöllinen valinta talon ulko-oveksi. Digits-ovi voidaan personoida valitsemalla siihen joko numeroita tai kirjaimia, kuten talon oma numero. Oveen voidaan valita myös älykkäitä lisätarvikkeita, jotka lisäävät sen turvallisuutta ja käytännöllisyyttä, kuten Yale Doorman -älylukko.

Jaa sosiaalisessa mediassa

JELD-WENin uuden Character-ulko-ovimalliston Digits-ovimalli edustaa tyylikästä minimalismia ja korkealaatuista skandinaavista muotoilua. Se sopii erinomaisesti yksilöllisyyttä arvostavalle kuluttajalle, joka haluaa erottua muista. Digits-oven persoonallisuus syntyy siitä, että siihen valitaan 1-3 merkkiä, jotka toimivat oven lasiaukkoina. Numeroita on saatavilla 0–9 välillä ja kirjaimia A–J välillä. Lasi on joko kirkasta tai satiinilasia.

Digits-ovessa on hienostuneet piilosaranat, jotka ovat täysin näkymättömissä oven ollessa kiinni. Piilosaranoiden ansiosta ovilevyä voidaan säätää useaan suuntaan. Lisäksi oven lasiaukot ovat lasilistattomat, mikä antaa tyylipuhtaan vaikutelman sekä kodin sisä- että ulkopuolelta. Piilosaranat ja lasilistattomuus tekevät ovesta tyylikkään pelkistetyn.

Digits-oven väri voidaan valita joko vakiomallistosta tai NCS-erikoisväreistä. Oven saa myös 2-värimaalattuna, jolloin se varmasti sopii talon julkisivuun ja sisustukseen. JELD-WENin uudella iOS- ja Android-laitteisiin ladattavalla Door Designer -sovelluksella voi kokeilla, miltä Digits-ovi näyttäisi omassa kodissa. Sovelluksella voidaan ottaa kuva ulko-ovesta ja kokeilla kuvaan Digits-ovea.

Digits-oviin on saatavilla monia älykkäitä lisätarvikkeita, kuten Yale Doorman -älylukko tai Abloy Sento -avainpesävääntönuppi ja -painike. Oveen voidaan valita myös alumiini- tai rst-potkupelti, murtosuojarauta ja ovipumppu.

Hinta: Character Digits alkaen noin 1280 euroa.

Lisätietoja:

JELD-WEN Suomi Oy

www.jeld-wen.fi


JELD-WEN Suomi Oy on osa maailmanlaajuista JELD-WEN Inc:iä, joka työllistää yli 21 000 työntekijää, joista noin 280 henkilöä työskentelee Suomessa. JELD-WEN on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. JELD-WEN Suomi Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaat toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. 

Lähde: PerPR

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.