JELD-WENin uudet lasiovet saunaan ja kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen ja saunan tunnelmaan voidaan ratkaisevasti vaikuttaa ovivalinnoilla. Lasiset ovet ovat moderni ja kestävä ratkaisu, sillä ne antavat huoneelle avaruutta ja valoa. JELD-WEN lanseeraa uusia lasisia kylpyhuone- ja saunanovimalleja, joiden design edustaa modernia skandinaavista muotoilua.

Jaa sosiaalisessa mediassa

 Himmeli-kylpyhuoneenovi sopii joko moderniin tai perinteiseen kotiin. Harmaaseen läpikuultavaan lasiin on painettu pitsimäisen herkkä kuvio.

Kylpyhuoneen- ja saunanovilta vaaditaan paljon, koska niiden tulee kestää kosteutta, kuumuutta, olla helposti puhdistettavissa ja tietysti näyttää hyvältä. JELD-WEN on lanseerannut kolme uutta kuvioitua saunan ja kylpyhuoneen lasiovimallia, jotka vastaavat näihin vaatimuksiin ja tuovat saunaelämykseen uudenlaista ulottuvuutta.

Himmeli sisustaa nykyaikaisia moderneja tiloja, mutta rakastaa myös huviloita ja perinnekoteja. Ovi edustaa rentoa kotoilua ja herkkiä yksityiskohtia. Oveen on digiprintattu valkoinen, pitsimäisen kaunis kuvio. Saunanovi on harmaata läpinäkyvää lasia ja kylpyhuoneenovi harmaata läpikuultavaa lasia.

Kesäyö puolestaan sopii vaaleisiin kylpyhuoneisiin. Utuisen pehmeä ovi saa tunnelmansa valkoisesta liukuvärjäyksestä. Se on erinomainen valinta, kun kylpytiloihin halutaan valoisaa tunnelmaa. Saunanoven yläosassa on pyöreä ikkuna, mutta kosteantilanovessa on liukuvärjäys ilman ikkunaa.

Linja sopii rohkealle sisustajalle. Saunanovessa oleva musta, kapella viivalla muodostettu diagonaalikuvio ei jää varmasti huomaamatta. Saunanovi on kirkasta lasia, ja kosteantilanovi läpinäkymätöntä valkoista lasia, joka tarjoaa enemmän yksityisyyttä.

Neljäs lasioviuutuus on läpinäkymätön valkoinen Lumi+. Se on täydellinen oviratkaisu pelkistetyn sisustuksen ystäville niin kylpyhuoneeseen kuin muihinkin kodin tiloihin. 

Hinnat:

Kylpyhuoneen ovet:

  • Himmeli+ ,Kesäyö+, Linja+ ja Lumi+ alkaen noin 630 euroa.

Saunanovet:

  • Himmeli, Kesäyö ja Linja alkaen noin 470 euroa.

Lisätietoja:

JELD-WEN

www.jeld-wen.fi


JELD-WEN valmistaa ja kehittää tuotteita, jotka edistävät kotien ja julkisten tilojen kauneutta ja toimivuutta. JELD-WENin laajasta valikoimasta löytyy luotettavat ratkaisut asuntojen ja rakennusten sisäänkäynteihin ja sisätiloihin. JELD-WENin puuovet ovat valmistettu kestävästi hoidettujen metsien puusta ja ne ovat merkitty FSC- tai PEFC-merkillä. JELD-WEN Suomi on osa kansainvälistä JELD-WEN -konsernia, jolla on tuotantoa 22 maassa, 100 tehdasta ja yli 20.000 työntekijää. Suomessa valmistamme ovia Kuopion ja Vääksyn tehtailla ja työllistämme 250 henkilöä.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Jeld-WEN kylpyhuoneen ovi lasiovet lasiovi lasiseinä lasiset ovet saunan ovi saunanovi


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: