JELD-WENin ylelliset pariovet tuovat tilantuntua

SisustusTalo

Pariovilla voidaan avartaa tilaa ja antaa valolle mahdollisuus kulkea huoneiden lävitse. JELD-WENin pariovivalikoimassa on runsaasti eri vaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti omaan sisustustyyliinsä sopivan oven.

Jaa sosiaalisessa mediassa

 Pariovet ovat erinomainen tapa avartaa tilaa huoneiden välillä. Ne tuovat myös kaivattua lisävaloa ja tilantuntua kahteen huoneeseen. Kuvassa on massiivikehyspariovi Unique 507.

Huoneesta toiseen johtavien pariovien avulla kodista voidaan tehdä isomman tuntuinen kuin se todellisuudessa on. Auki olevat pariovet helpottavat liikkumista ja avartavat tilaa huoneiden välillä.

Pariovilla voidaan luoda tilantunnun lisäksi arvokkaan näköinen ovisisustus. Pariovien sijoittaminen kahden huoneen väliin tuo myös kaivattua lisävaloa.

JELD-WENin pariovivalikoima on laaja ja tyylit vaihtelevat modernista ja minimalistisesta klassiseen tyyliin. Lasitetut pariovet ovat suosittuja ja ne antavat valon kulkea kauniisti lävitse. ADVANCE-valikoiman oviin voi valita kirkkaan lasin, satiinilasin tai kuviolasin (Chinchilla tai Mastercarre). ADVANCE-valikoiman pariovet antavat jykevän ja elegantin tunnelman ja niitä saa missä tahansa värissä sekä useilla vaaka- ja pystyviiluilla.

Hinnat: ovimallista, väristä ja lasista riippuen ADVANCE-valikoiman sisäovet pariovina noin 300–1500 €.

Lisätietoja:

JELD-WEN

www.jeld-wen.fi

JELD-WEN valmistaa ja kehittää tuotteita, jotka edistävät kotien ja julkisten tilojen kauneutta ja toimivuutta. JELD-WENin laajasta valikoimasta löytyy luotettavat ratkaisut asuntojen ja rakennusten sisäänkäynteihin ja sisätiloihin. JELD-WENin puuovet ovat valmistettu kestävästi hoidettujen metsien puusta ja ne ovat merkitty FSC- tai PEFC-merkillä. JELD-WEN Suomi on osa kansainvälistä JELD-WEN -konsernia, jolla on tuotantoa 22 maassa, 100 tehdasta ja yli 20.000 työntekijää. Suomessa valmistamme ovia Kuopion ja Vääksyn tehtailla ja työllistämme 250 henkilöä.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Jeld-WEN ovet ovi pariovet pariovi sisäovet sisäovi


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: