MAINOS

Johdoton led-valaisin mukaan ja hankaliin asennuspaikkoihin

Sisustus

Uusi Wanda-valaisin on LedStoren valikoimassa ensimmäinen täysin johdoton ja ladattava tuote. Johdottomuutensa ansiosta se sopii valoksi lähes kaikkialle, minne tarvitaan lisävaloa. Olemme saaneet loistavaa palautetta valaisimesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Monikäyttöinen ja kevyt

Wanda-valaisimia on kahta pituutta 22 cm ja 44 cm, ja valaisimien tehot ovat 1,5 W ja 3 W. Valoa Wandoista saadaan 100 lumenia ja 200 lumenia. Valoteho riittää hyvin kotona esimerkiksi vaatekaapin tai laatikon valaisuun. Wandaa voi käyttää hyvin myös yövalona esimerkiksi wc:ssä, jos kattovaloista tulee paljon valoa. Matkalla ja retkillä Wandat ovat oivallinen apu valaistukseen, koska ne mahtuvat pieneen tilaan ja ovat kevyitä. Pienempi Wanda painaa 140 g ja isompi 240 g.

Yhdellä latauksella valaisin käynnistyy noin 270 kertaa, eli esim. kaapissa, joka avataan kolme kertaa päivässä, valaisin kestää yhdellä latauksella noin kolme kuukautta. Täyteen lataaminen kestää neljä tuntia. Wandassa on kestävä litium-ioni akku, ja pakkauksen mukana tulee USB-latausjohto. Latausjohto on sama USB-micro-B kuin monissa Android-puhelimissa, joten samalla laturilla voidaan ladata myös Wanda (tai Wandan laturilla puhelin). Myönnämme valaisimelle 3 vuoden takuun tuotteen rikkoutumisen varalle.

Keittiössä valaistaan isot kaapit ja laatikot

Kun valaistus saadaan tehokkaaksi kaappiin, niin kaapista tulee käytettävämpi ja tarve esim. ulosvetomekanismeille vähenee.

↑ Wanda valaisee hyvin ison kulmakaapin, joka muuten jäisi pimeäksi.

Valaisin kiinnitetään ilman ruuveja, joten se sopii monille pinnoille ja on helppo irrottaa latausta varten. Magneettiliuska kiinnitetään kohteeseen tarralla, ja valaisin kiinnittyy sopivan tiukasti magneettiliuskaan.

↑ Wandan liiketunnistin tunnistaa kaapin avautumisen ja syttyy pehmeästi. Valaisin on kerrallaan päällä 20 sekuntia.

Valon värilämpötila on 3000 K eli sopivan lämmin. Valaisimen pieni koko on oivallinen, vaikka laatikoiden valaisuun. Wandassa on liiketunnistinmoodi yhtenä kolmesta vaihtoehdosta, mikä sopii hyvin kaappien ja laatikoiden valaistuskäyttöön.

↑ Wanda 22 cm valaisee sopivasti tumman laatikon, jolloin tavarat erottuvat helposti. Liiketunnistusmoodissa valaisin on päällä 20 sekuntia kerrallaan.

Mukaan otettava monitoimivalaisin

Wanda-valaisimen voi ottaa myös mukaan matkalle tai retkelle. Wanda on hyvin käytännöllinen veneiden, matkailuautojen tai mökkien työskentelyvalaistuksessa tai lukuvalona. Magneettisuutensa ansiosta se tarttuu myös metalleihin, kuten auton konepeltiin tai varastohyllyyn. Wandassa on taskulamppua pehmeämpi ja tasaisempi valo, mikä on aisteille ystävällisempää. Valaisimen päässä on käyttökytkin, jolla valon saa päälle ja pois. Varastojen tai huussien valaisussa käytännöllinen toiminto on hämärä-liiketunnistin. Valaisin syttyy silloin vain hämärällä havaitessaan liikettä. Valaisimen voi aina sytyttää ja sammuttaa myös käyttökytkimestä.

↑ Wandan voi kiinnittää esimerkiksi koukuilla astiankuivausritilään, jolloin saadaan kätevä valo pimeälle työtasolle veneessä ilman ylimääräisiä virityksiä.

Wandat ovat omiaan retkellä. Retkiolosuhteissa tulee olla huolellinen ainoastaan siinä, ettei Wandan latauspäähän mene likaa tai vettä.

↑ Wandat ovat kestäviä ja tyylikkäitä. Retkiolosuhteissa ne ovat näköaistille taskulamppua miellyttävämpi valonlähde.

Matkalla Wanda voidaan kiinnittää magneettikiinnitysliuskan avulla esimerkiksi kangaslaukun hihnaan, jolloin saadaan käytännöllinen lisävalo polkujen kulkemiseen illan hämärtyessä.

↑ Wanda kiinnittyy vahvalla magneettiliuskalla myös laukun hihnaan. Valaisimen leveys on 4 cm ja 22 cm Wanda painaa ainoastaan 140 grammaa.

Tutustu Wanda-valaisimeen verkossa, tai tule myymälään toteamaan sen käyttökelpoisuus. Lamppukauppa Led Storen myymälä sijaitsee Koivuhaassa osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa. LedStore palvelee ma, pe klo 8.30-15.30, ti-to klo 8.30-17 ja la klo 10-14.

Teksti: Lamppukauppa Led Store Oy, kuvat: Erika Luoto

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

johdoton led-valaisin ladattava led-valaisin led led-valaisin led-valo LedStore