MAINOS

Joulu on taas…. IKEA tuo uutuudet talven juhlakauteen vihreän ja valkoisen sävyissä

Sisustus

Loppuvuoden IKEA-sisustusuutuudet tarjoavat inspiraatiota ja toivottavat juhlakauden tervetulleeksi! Neutraalit sävyt yhdessä metsänvihreiden yksityiskohtien kanssa luovat kodikkaan tunnelman. Kyntteliköt, kausivalot ja -koristeet saavat kodin tuntumaan erityiseltä ja erottavat arjen juhlasta. Tutustu uutuuksiin tiedotteesta ja pr-paketista! 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Meillä Pohjolassa on jo pitkään ripustettu ikkunoihin perinteisiä tähtivaloja. Ei ihme – ovathan talvemme varsin pimeitä. Kartonkisilla STRÅLA-tähtivarjostimilla, -kyntteliköillä ja -lyhdyillä voit levittää lämmintä valoa tunnelmaa luomaan. Roikkuvissa ja tasolle sijoitettavissa led-kyntteliköissä on sisään rakennettu ajastin, joka sytyttää valot joka päivä samaan aikaan. Paristokäyttöisillä STRÅLA-led-valosarjoilla koristelet helposti juhlapöydän ja ikkunan, sillä valosarja toimi paristoilla ja sähköliitäntää ei tarvita. 

Kestävä joulukuusi on tänä jouluna tehty teräksestä tai muovista, jolloin varisevista neulasista ei ole vaivaa. Siro, teräksestä valmistettu VINTER 2021 -joulukuusi jättää tilaa mielikuvitukselle. Tuuhean, muovisen kuusen voi purkaa osiin ja se vie vain vähän säilytystilaa. 

Oli kuusi sitten kumpi tahansa, oksille voi ripustaa malliston kimaltelevia Taalainmaan lasihevosia, paperisia  mistelinoksia, värikkäitä joulupalloja sekä graafisia puu- tai lasikoristeita. Lisää juhlailmettä saat asettamalla kuusen alle korkista valmistetun perinteisen Taalainmaan hevosen.  

Viimeistele joulupaketit kuusen alle punaisen, vihreän ja valkoisen sävyisillä VINTER 2021- lahjapapereilla ja -teipeillä sekä paperi- ja juuttinaruilla ja päästä luovuutesi valloilleen.

Juhlapöytä on katettu vihreällä  

VINTER 2021 -malliston monikäyttöiset vihreät lasiastiat ovat suupuhallettua lasia. Yhteen sommiteltuina maljakot, purkit ja kulhot luovat kauniin, läpikuultavan vihreän väripaletin, joka sekä sopii arkeen että juhlaan. Korkista valmistetut kannet ovat kätevät käytössä, ja joulun aikaan purkkeihin sopivat esimerkiksi VINTERSAGA-toffeet.   

VINTER 2021 -sarjan kivitavara koostuu mustavihreästä modernista kannusta ja mukista, jotka ovat valmistaneet taitavat käsityöläiset Pohjois-Thaimaan Doi Tung -hankkeen piirissä. Yhteiskunnallista yrittäjyyttä tukeva hanke tarjoaa haavoittuvassa asemassa oleville kestäviä tapoja hankkia elantoa. 

Kauniit käsintehdyt rautalankaesineet soveltuvat hyvin kattaukseen hedelmä- herkku- tai leipäkoreiksi mutta näyttävät upeilta myös esimerkiksi keittiön seinälle ripustettuina. Sarjaan kuuluu mustat kori, jalallinen tarjoiluastia ja pannunalunen.  

Perinteinen jouluglögi antaa makua talven juhlaan. VINTERSAGA-glögi sopii täydellisesti tarjoiltavaksi punavalkoisesta mukista, jota koristaa talvinen punatulkku. 

VINTER 2021- ja VINTERSAGA-mallistot tulevat saataville IKEA-tavarataloihin ja -verkkokauppaan lokakuussa. 

IKEA, www.IKEA.fi

IKEA-visio on luoda parempi arki mahdollisimman monille ihmisille. Visiomme ja liikeideamme mukaisesti tarjoamme kauniisti muotoiltuja, toiminnallisia, edullisia ja laadukkaita kodinsisustustuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. IKEA Suomi on osa Ingka-konsernia. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä lisäksi IKEA Suunnittelustudio Jyväskylässä ja Helsingissä. 

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

glögi ikea joulu joulukoristeet joulukuusi kynttelikkö muovikuusi