MAINOS

Jukkatalo tuo markkinoille muuttovalmiit hirsitalot

Talo

Jukkatalo Oy laajentaa tuotevalikoimaansa markkinoiden laajimmaksi tuoden markkinoille muuttovalmiit hirsitalot.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Ekologisuus ja hengittävyys ovat kasvavia trendejä myös omakotiasumisessa. Yhdistämällä Jukkatalon muuttovalmiskonsepti ja Kontion hirsiosaaminen tuomme markkinoille ylivoimaisen kokonaisuuden, kertoo Jukkatalo Oy:n toimitusjohtaja Mikko Tahkola.

– Asiakkaalle pystymme tarjoamaan yhdellä tapaamisella kolme erilaista seinärakennetta; HirsiJukan, ekoJukan sekä AitoJukan. EkoJukassa käytetään eristeenä mm. kierrätetystä sanomalehdestä valmistettua luontoystävällistä ekovillaa, AitoJukka puolestaan on laadukas mineraalivillatalo, joita Pyhännän tehtaalla on valmistettu jo yli 30000 taloa, kertoo Tahkola.

Muuttovalmistalojen kysynnän kasvaessa Jukkatalon markkinaosuus on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Viime vuonna Jukan markkinaosuus kasvoi jo markkinoiden toiseksi suosituimmaksi talomerkiksi. ” Jukkatalon liki 50-vuotinen kokemus sekä vahva brändi yhdistettynä markkinoiden laajimpaan valikoimaan antaa meille erinomaisen tilaisuuden kasvattaa liiketoimintaa nyt myös hirsisten omakotitalojen markkinaan. Kontio on hirsitalotehtaana käsite niin kotimaassa kuin maailmallakin. Kontion teknologinen osaaminen on aivan omaa luokkaansa”, Tahkola jatkaa.

– Jukkatalo on valittu jo yhdeksättä kertaa Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi – mottomme onkin, että sen minkä lupaamme sen myös toteutamme, sanoo toimitusjohtaja Mikko Tahkola Jukkatalolta.

Uudet HirsiJukka-talot ovat saatavilla elokuusta 2017 lähtien kaikkialla Suomessa. 

Lisätietoja:

Jukkatalo Oy

www.jukkatalo.fi

Lähde: ePressi.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hirsitalo hirsitalot Jukkatalo muuttovalmiit hirsitalot muuttovalmis hirsitalo talopaketit talopakettit