JYSK esittelee täysin uudenlaisen myymäläkokemuksen

Sisustus

JYSKin kampanjalehdissä sekä sosiaalisessa mediassa näkyy yhä enemmän kauniita skandinaavisia kuvia ja inspiraatiota. Tulevaisuudessa JYSK haluaa tarjota asiakkailleen vastaavanlaisen ympäristön myös heidän vieraillessaan jossakin JYSKin 74 myymälästä ympäri Suomen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Olemme kulkeneet pitkän matkan tarjotaksemme asiakkaillemme inspiraatiota kampanjalehdissämme ja verkossa. Asiakkaamme odottavat tätä myös myymälöiltämme, minkä takia esittelemme täysin uudenlaisen myymäläkonseptin, jossa tuotteemme ovat entistäkin inspiroivammin esillä, kertoo JYSK Nordicin Retail Development Director, Nørgreen Weinkouff.

Lisää tilaa inspiraatiolle

Yksi selkeimmistä muutoksista uudessa myymäläkonseptissa on vaalea puulattia, joka korvaa aiemman tummansinisen maton. Lisäksi koko myymälä remontoidaan. Myymälään tuodaan lisää valoa, seinien värejä muutetaan ja myymälään saadaan sinne optimoidut myymäläkalusteet.

– Uusi konsepti tarjoaa enemmän tilaa esillepanoihin myymälässä, esimerkiksi huonekaluosastolla. Näin asiakkaat saavat inspiroivan kokemuksen ja he voivat kokeilla tuotteita kodikkaammassa ympäristössä – ja toivottavasti haluavat tuotteita tämän jälkeen omaankin kotiinsa, kertoo Carsten Nørgreen Weinkouff.

Suomen ensimmäinen uuden konseptin myymälä avataan Joensuussa 8.päivä helmikuuta.

– JYSK on Suomessa investoinut voimakkaasti myymäläverkostonsa ilmeen päivittämiseen viimeisten vuosien aikana ja nyt lanseerattava täysin uudistunut konsepti vie asiakaskokemuksen aivan uudelle tasolle. Suomessa asiakkaamme pääsevät tutustumaan uuteen konseptiimme maaliskuussa myös Oulussa ja Helsingin Lanternassa sekä myöhemmin kesällä Ahvenanmaalla avattavassa myymälässä, kertoo Retail Manager Roni Tuominen


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 500 myymälää ja 21 000 työntekijää 49 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

huonekalu huonekalumyymälä huonekalut JYSK myymälä myymäläketju sisustaa sisustus


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: