JYSKin syksy: kotoisaa tunnelmaa ja ylellisyyttä

Sisustus

JYSKin syksyn uutuusvalikoimassa nähdään kolme ajankohtaista trendiä – katso upeat kuvat ja inspiroidu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

JYSKin syksyn uutuusvalikoima on kolmen erilaisen trendin inspiroima. Pastellisten sävyjen ystävät ihastuvat Soft Boheme -mallistoon, jonka vaaleat feminiiniset kuviot henkivät pehmeyttä ja modernia romantiikkaa. Mallistossa on ripaus antiikkisia elementtejä, jotka yhdessä etnisten kuvioiden kanssa luovat harmonisen kokonaisuuden.

– Luonnonmateriaaleista tehdyt seinät ja lattiat ovat yleistymässä. Muun muassa korkkia ja lastulevyä käytetään nykyään monipuolisesti uusilla tavoilla. Urbanity-mallistomme on täynnä suomalaisten suosimia luonnollisia sävyjä ja luonnon elementtejä esimerkiksi savea ja terrakottaa hyödynnetään nyt koristeellisissa yksityiskohdissa, Riikka Leskinen luonnehtii Urbanity-mallistoa.

– Luonnonlehtiä isoina printteinä ja vedenväriä sisältäviä Urbanity-mallisto tuo palan trooppista viidakkoa suomalaisten syyskotiin, ja malliston elementtejä on helppoa yhdistää skandinaavisen pelkistettyyn ja vaaleaan sisustukseen, Niina Ahonen täydentää.

Syksyisen tummaa tunnelmaa välittää Dark Deco -mallisto, jossa ylelliset materiaalit silkki, sametti ja kynttilän valossa kimaltava kristalli tuovat ripauksen luksusta kotiin. Metalliompeleet varmistavat, että yksityiskohdat huomataan.

JYSKin syysmalliston tuotteet saatavilla ketjun myymälöistä kautta maan elokuun viimeiseltä viikolta alkaen.

 

Lue lisää: www.jysk.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

huonekalut keittiö olohuone ruokapöytä sisustus sohva


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: