MAINOS

Käsihygieniakin voi olla tyylikästä – uusi Lapetek käsien desinfiointiautomaatti

Sisustus

Tyylikäs käsien desinfiointiautomaatti konttoreihin, myymälöihin tai aulatiloihin, joka voidaan sijoittaa vapaasti, minne tahansa tilassa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sensori tunnistaa käsien asettamisen hanaosan alle eikä vaadi mitään kosketusta laitteeseen toisin kuin useimmat yksittäiset käsidesipullot. Annostelija annostelee juuri sopivan annoksen käsidesiä, jolloin vältytään aineen tuhlaamiselta sekä ylimääräiseltä sotkulta. Desinfiointiautomaatti on sekä yksittäisiä käsidesipulloja hygieenisempi että ekologisempi vaihtoehto.

Käsidesiannostelijassa on kaksi vaihtoehtoa RST tai kromattu hana. Laitteen vakiovarusteena on iso 6 litran säiliö, joka voidaan täyttää tai sen tilalle voidaan vaihtaa vastaava 6 litran käsidesisäiliö. Käytettäessä tilavia käsidesikanistereita säästetään muovijätteen määrää ja erityisesti aikaa, joka pienten pullojen vaihtamiseen kuluisi.

  • Nopea ottaa käyttöön ja helppo sijoittaa haluttuun paikkaan
  • Toimii verkkovirralla tai pattereilla
  • Erittäin hygieeninen ja helppo käyttää
  • Iso säiliö säästää henkilökunnan aikaa
  • Vähentää muovijätettä

Nopea ottaa käyttöön ja helppo sijoittaa haluttuun paikkaan

Laitteen käyttöönotto on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Laite asetetaan haluttuun paikkaan, käsidesisäiliö täytetään ja kytketään verkkojohto seinään tai patterit patterikoteloon. Laite on heti valmis käytettäväksi.

Jos laitetta ei ole mahdollista asentaa verkkovirran lähettyville, sitä on mahdollista käyttää myös sisäänrakennetun patterikotelon avulla. Laite on rakenteeltaan tukeva ja voidaan sijoittaa minne tahansa myymälässä, aulatiloissa, sisääntulon yhteydessä tai missä ikinä se onkaan helpoiten käytettävissä.

Tutustu tuotteisiin >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

COVID-19 korona käsidesi käsien desinfiointiautomaatti käsiendesinfiointi Lapetek