Kastelli Viva – uusi kaksikerroskoti tehoneliöin

Talo

Kastelli Viva-uutuusmallisto on kaksikerroksinen ja suunniteltu vastaamaan nykypäivän suomalaisten omakotiunelmaa, jossa ei ole tilaa hukkaneliöille eikä suurelle hintalapulle.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, on julkaissut jo toisen tehoneliöisen malliston vuodelle 2016. Nyt julkaistu Kastelli Viva -uutuusmallisto on kaksikerroksinen ja suunniteltu vastaamaan nykypäivän suomalaisten omakotiunelmaa, jossa ei ole tilaa hukkaneliöille eikä suurelle hintalapulle.

– Suomalaiset haluavat edelleenkin asua itse rakentamassaan omakotitalossa, kertoo Kastelli-talot Oy:n liiketoimintajohtaja Jukka Vaaramo ja jatkaa pohtimalla suomalaisten omakotiunelmaa:

– Selkeä trendi on, että vähemmät neliöt halutaan keskittää omalle perheelle tärkeisiin tiloihin. Lisäksi hankitut neliöt halutaan pitää hyötykäytössä läpi elämän eri vaiheiden ja siksi kodin tiloja pitää pystyä muuntelemaan helposti myös myöhemmin.

Kastelli Viva -mallisto jatkaa Kastellin kompaktien omakotitalojen uutuussarjaa ja seuraa tammikuussa 2016 lanseerattua Cubic-talomallistoa, joka tuli tunnetuksi 49 neliön miniomakotitalolla.

Nyt julkaistun Kastelli Viva -uutuusmalliston kaikki kolme talomallia ovat ulkomitoiltaan samankokoisia. Mallisto antaa kodille raamit, jonka sisällä huoneratkaisuja voidaan muunnella niin suunnitteluvaiheessa kuin jälkikäteenkin.

– Kompaktista koostaan huolimatta Viva-kodin tilat ovat hulppeat: esimerkiksi olokeittiö alakerrassa on 36m2 ja yläkerran suurin makuuhuone on 14m² kokoinen. Viva-kodissa ei ole kapeita käytäviä tai muita hukkaneliöitä. Portaiden alustilatkin on otettu hyötykäyttöön. Myös ulkoa talo on tarkoituksenmukainen ja samalla näyttävä. Ilmava parveke, suuri terassi, kahden kerroksen korkuinen ikkunaseinä ja koko talon moderni arkkitehtuuri tekevät Viva-kodista kokoaan suuremman oloisen, kertovat malliston yhteistyössä Kastellin kanssa suunnitelleet arkkitehdit Tiina Sainila ja Mikko Kanninen Arkkitehtitoimisto SAIKA design Oy:stä.

Katso lisätietoja ja esittelyvideo Viva-uutuusmallistosta >

Lisätietoja:

Kastelli-talot Oy

www.kastelli.fi

 

Kastelli-talot Oy on osa vakavaraista Harjavalta-konsernia, joka antaa työtä 2000 ihmiselle ja jonka liikevaihto oli vuonna 2015 270 M€. Pientalojen markkinajohtaja Kastelli on ollut jo vuodesta 1994. Kastelli.fi

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.