Uudet innovatiiviset kastelutuotteet puutarhaan!

Piha

Itse kasvatetusta sadosta voi nauttia riippumatta siitä, omistaako pienen parvekkeen tai suuren puutarhan. GARDENA tuo markkinoille monia käteviä ja hyödyllisiä tuoteuutuuksia, jotka tekevät kasvien kasvattamisesta ja kastelusta entistäkin helpompaa. Esimerkkejä ovat parvekkeelle sopiva pystypuutarhajärjestelmä sekä uudet innovatiiviset letkukelat puutarhaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tukevasti seisova letkuvaunu kätevin ominaisuuksin

AquaRoll M Easy -letkuvaunu edustaa GARDENAn uudistunutta letkuvaunumallistoa. Ulostaitettava tukijalka ja nousevat pyörät takaavat maksimaalisen vakauden, myös letkua vedettäessä. Kätevä kampi ja tukeva metallinen letkunohjain mahdollistavat letkun tasaisen kelaamisen ilman käsien likaamista. Letkuvaunu on jäätymisen kestävä. Hinta 79,90 euroa (letkun pituus 20 m, sis. liittimet).

Seinään kiinnitettävä letkukela kelaa letkun automaattisesti

Automaattinen seinään kiinnitettävä letkukela GARDENA city gardening roll-up tekee kastelusta erittäin helppoa! 15 metrinen letku vedetään haluttuun pituuteen, ja kun sitä nykäistään kevyesti, se kelautuu tasaisesti sisään. Letkukela on jäätymisen kestävä. Hinta 119,90 euroa.

Täydelliseen letkuliitäntään

GARDENA lanseeraa uudet korkealaatuiset Premium-sarjan hana-, pika- ja sulkuliittimet. Jäätymisen kestävissä liittimissä on metalli-muovirakenne, joka varmistaa lujan ja luotettavan liitännän. Hanaliittimen innovatiivinen muotoilu mahdollistaa veden laskemisen hanasta ilman roiskeita. Takuu viisi vuotta. Hinnat alkaen 8,20 euroa.

Fiksuun usean erillisen alueen kasteluun

GARDENA smart system hoitaa kastelun ja nurmikonleikkuun täysin automaattisesti. Uutena tuotteena sarjaa täydentää GARDENA smart Irrigation Control. Se mahdollistaa jopa kuuden erillisen alueen yksilöllisen kastelun. Sarjan sydän, smart Gateway -reititin, huolehtii langattomasta yhteydestä älypuhelimen, puutarhan smart-laitteiden ja internetin välillä. Hinta 299 euroa, sis. reitittimen.

Monitoimipistooli kasteluun ja puhdistukseen

GARDENA Comfort Multi -kastelupistoolissa on viisi erilaista suihkua monenlaisiin kastelu- ja puhdistustehtäviin. Hieno sumu on erinomainen herkkien kasvien kasteluun ja kovalla suihkulla irtoaa pinttynytkin lika. Monitoimipistoolissa on lukittava liipaisin sekä suodatin, joka on helppo irrottaa puhdistamista varten. Pistooli on jäätymisen kestävä. Hinta 29,90 euroa.

Kastele kukkia silloin, kun et ole kotona

GARNENAn Micro-Drip-System -kastelusarja mahdollistaa kasvien tarpeeseen perustuvan vettä säästävän kastelun. Tippukasteluletkut varmistavat, että vesi menee suoraan kasvien juurille.

MicroDrip-sarjoja on saatavana mm. kukkaruukkujen, -laatikoiden, istutusrivien sekä kasvimaiden kasteluun. Osa sarjoista sisältää ajasti- men automaattista kastelua varten. GARDENA smart Water Control on loistava valinta silloin, kun automaattista kastelua halutaan hallita älypuhelimen avulla. Hinta 54,90 euroa, kastelusarja M ruukuille.

Kasvata kukkia korkeuksiin!

Trendikäs uutuus NatureUp!-pystypuutarhajärjestelmä tuo lisää vihreyttä kaupunkiin. Parvekkeelle ja ulkotiloihin sopivan sarjan avulla saat seinä- tilan kukoistamaan kukkien ja yrttien avulla – nopeasti ja yksinkertaisesti. Elementtejä on helppo liittää toisiinsa, ja kasvikohtainen vedenpoistojär- jestelmä estää ylikastelun. Saatavana myös kulmaosa ja kastelusarja. Hinta 54,90 euroa (perussarja sis. 3 laatikostoa).

Lisätietoja:

Husqvarna Group / Gardena

gardena.fi


GARDENA on osa Husqvarna Groupia, joka on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit, valmistaja. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja yksi maailman johtavista rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistajista. Husqvarna Group valmistaa tuotteita sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön, ja sillä on myyntiä yli 100 maassa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Gardena kastelu kastelutuotteet piha pihan kastelu pihatuotteet


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: