MAINOS

Kateruuvilla on merkitystä – uusi KINGI® kateruuvi kestää ruostumatta

Talo

Ei ole aivan sama, millaisilla kateruuveilla kotisi kattoremontti tehdään. KINGI® kateruuvi on kotimainen innovaatio, joka kestää ruostumatta yhtä pitkään kuin markkinoiden parhaat teräskatteet. Saat myös takuun, että KINGI® ei vuosien saatossa katkea, vuoda tai ruostu. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

KINGI® kateruuvi on kattopinnoilla todellinen innovaatio, sillä teräskatteiden kiinnitykseen on yli 30 vuoden ajan käytetty kertaalleen maalattuja kateruuveja. 

– Käytäntö on osoittanut, että ne ruostuvat käytössä. KINGI® on osoittautunut testeissä kestävimmäksi kateruuviksi, joka kestää ruostumatta yhtä pitkään kuin markkinoiden parhaat teräskatteet, Kingi Oy:n toimitusjohtaja  Jari Lehtola perustelee.

Ainoa kateruuvi, jolla on takuu

Ja koska KINGI® todistetusti kestää, voidaan sille antaa myös takuu.  

– KINGI® on markkinoiden ainut kateruuvi, jolla on takuu. Annamme tuotteelle 20 vuoden ruostumattomuus-, 30 vuoden vuotamattomuus- ja 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuun. Asiakas saa kirjallisen takuutodistuksen, joka on arvopaperi esimerkiksi kiinteistöä myytäessä. Moni ei nimittäin ole tullut ajatelleeksi, että ruuvilla on merkitystä kiinteistön arvon kannalta. Jos kateruuvin tiiviste alkaa vuotaa, vesi pääsee rakenteisiin ja ruostuttaa kattopellin ja kateruuvin. Huono kateruuvi naarmuttaa helposti myös kattopeltiä asennettaessa, jolloin naarmutetun kattopellin takuu yleensä raukeaa, Lehtola painottaa. 

Pieni hinta

Kolmikerrospinnoitetun KINGI® kateruuvin hinta on Lehtolan mukaan vain hieman korkeampi kuin yksikerrosmaalatuilla kateruuveilla.  

– Kattoremontin kokonaishinnassa hintaero on mitättömän pieni verrattuna siihen, että katosta tulee määräysten mukainen ja pitkäikäinen. Mitättömällä ”säästöllä” voi puolestaan olla kalliit seuraukset kateruuvien ennenaikaisesta vaihdosta tai mahdollisista vuodoista johtuen. Keskimäärin kattoremontissa kolmikerrospinnoitetun kateruuvin hinta on vain 100 euroa enemmän.

Suomalaista laatutyötä

KINGI® on myös taatusti kotimainen laatutuote. 

– Kattopeltien pinnoitteita on Suomessa kehitetty, mutta kateruuvia ei. Olemme ylpeitä siitä, että KINGI® kateruuvi on patentoitu suomalainen innovaatio ja ainoa Suomessa valmistettu kateruuvi. Se on myös Avainlipputuote, jonka valinnalla voi luoda työtä ja hyvinvointia Suomeen. Laadun takeena KINGI® kateruuveja myyvät vain valtuutetut jälleenmyyjät, Lehtola toteaa. 

Markkinoiden ainoa määräystenmukainen kateruuvi

Tiesitkö, että rakennusmääräysten mukaan peltikaton lainmukainen asennus edellyttää, että kateruuveilla on yhtä hyvä korroosiokestävyys kuin kattopelleillä? KINGI® on markkinoiden ainoa kateruuvi, joka täyttää rakennusmääräykset.

Lisätietoja:

Kingi Oy

www.kingi.fi

Teksti: Mia Heiskanen, lähde: Cision News

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kate katemateriaali katemateriaalin valinta katemateriaalit kateruuvi kattoremontti