Kätevä matkagrilli veneilijöille, retkeilijöille tai vaikkapa kakkosgrilliksi

Piha

Nyt voit grillata missä vain! TravelQ-matkagrilli sopii esimerkiksi veneilijöille, retkeilijöille tai vaikkapa ulkokeittiön kakkosgrilliksi! Retkigrillejä on mahdollista saada joko pöytämallina tai itsenäisesti seisovana mallina.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Automatkailijat, retkeilijät, motoristit, karavaanarit ja veneilijät hoi! Napoleon TravelQ -matkagrillit ovat laadukkaita, vähän tilaa vieviä grillejä. TravelQ:n saa hetkessä grillausvalmiuteen, ja sen laadukkaat ominaisuudet takaavat maukkaat ateriat. 

Grilleissä on tehokas, laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksiosainen poltin. Sen sytytyksestä huolehtii Napoleonin varmatoiminen JET FIRE -sytytinlaite. Grillin WAVE -paistopinnat ovat posliiniemaloitua, tarttumatonta valurautaa. Lisäksi tuulelta suojattu höyrynpoistomekanismi ja ACCU PROBE -lämpömittari grillin ovat vain muutamia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät grillistä aidon Napoleon-tuotteen.

Napoleon TravelQ-sarjassa on kolme mallia: TQ285, TQ285X ja PRO285

Napoleon TravelQ285:n (349 €) runko on valmistettu kevytmetallivalusta.

TQ285X-mallissa (469 €) on saksijalat, jolloin grilli on helppo taittaa kokoon säilytystä varten. Näin matkagrilli on helppo pakata pystyasentoon esimerkiksi varaston seinälle roikkumaan.

TravelQ PRO285 -matkagrillin (399 €) runko ja korkea kupu on valmistettu kevytmetallivalusta ja siinä on korkeampi kupu suurempien aterioiden valmistamiseen. Lisävarusteena PRO285:een on saatavana jykevä vaunu tyylikkäällä etupaneelilla. Sen tilaviin sivupöytiin voi ripustaa grillivälineitä.

Koska Napoleon TravelQ:n voi taittaa kokoon ja sen kanssa voi käyttää erikokoisia kaasupulloja sekä -rasioita, se soveltuu käytettäväksi monenlaisissa paikoissa: retkellä, harrastuksissa, pienellä patiolla, ulkokeittiön kakkosgrillinä, parvekkeella tai kuistilla.

Lue lisää: www.kaasuvalo.fi 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kaasuvalo matkagrilli retkigrilli


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: