Kätevä matkagrilli veneilijöille, retkeilijöille tai vaikkapa kakkosgrilliksi

Piha

Nyt voit grillata missä vain! TravelQ-matkagrilli sopii esimerkiksi veneilijöille, retkeilijöille tai vaikkapa ulkokeittiön kakkosgrilliksi! Retkigrillejä on mahdollista saada joko pöytämallina tai itsenäisesti seisovana mallina.

Automatkailijat, retkeilijät, motoristit, karavaanarit ja veneilijät hoi! Napoleon TravelQ -matkagrillit ovat laadukkaita, vähän tilaa vieviä grillejä. TravelQ:n saa hetkessä grillausvalmiuteen, ja sen laadukkaat ominaisuudet takaavat maukkaat ateriat. 

Grilleissä on tehokas, laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksiosainen poltin. Sen sytytyksestä huolehtii Napoleonin varmatoiminen JET FIRE -sytytinlaite. Grillin WAVE -paistopinnat ovat posliiniemaloitua, tarttumatonta valurautaa. Lisäksi tuulelta suojattu höyrynpoistomekanismi ja ACCU PROBE -lämpömittari grillin ovat vain muutamia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät grillistä aidon Napoleon-tuotteen.

Napoleon TravelQ-sarjassa on kolme mallia: TQ285, TQ285X ja PRO285

Napoleon TravelQ285:n (349 €) runko on valmistettu kevytmetallivalusta.

TQ285X-mallissa (469 €) on saksijalat, jolloin grilli on helppo taittaa kokoon säilytystä varten. Näin matkagrilli on helppo pakata pystyasentoon esimerkiksi varaston seinälle roikkumaan.

TravelQ PRO285 -matkagrillin (399 €) runko ja korkea kupu on valmistettu kevytmetallivalusta ja siinä on korkeampi kupu suurempien aterioiden valmistamiseen. Lisävarusteena PRO285:een on saatavana jykevä vaunu tyylikkäällä etupaneelilla. Sen tilaviin sivupöytiin voi ripustaa grillivälineitä.

Koska Napoleon TravelQ:n voi taittaa kokoon ja sen kanssa voi käyttää erikokoisia kaasupulloja sekä -rasioita, se soveltuu käytettäväksi monenlaisissa paikoissa: retkellä, harrastuksissa, pienellä patiolla, ulkokeittiön kakkosgrillinä, parvekkeella tai kuistilla.

Lue lisää: www.kaasuvalo.fi 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kaasuvalo matkagrilli retkigrilli


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: