MAINOS

Käynnistä polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri virta-avainta kääntämällä Ryobin UUDELLA EasyStart™ Ready -ruohonleikkurilla

Piha

Ryobin uusi EasyStart™-tekniikan ansiosta voit jättää ponnistelut sikseen käynnistäessäsi polttomoottorikäyttöisiä laitteita. Sinun ei enää koskaan tarvitse nykiä käynnistysnarusta!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Polttomoottorikäyttöisten laitteiden käynnistys voi olla hankalaa. Voit joutua nykimään käynnistysnarusta useampaan kertaan käynnistääksesi moottorin. Kätesi saattaa rasittua jo ennen ruohonleikkuun aloittamista, vaikka haluaisit päästä vain hommiin.

Ryobin UUDEN EasyStart™-tekniikan ja UUSIEN yhteensopivien polttomoottorikäyttöisten EasyStart™-laitteiden ansiosta voit iloita bensiinin tehosta painikkeen painalluksella tai virta-avainta kääntämällä. Parasta kaikessa on se, että tarvitset vain ONE+-akun käyttääksesi laitetta!

RLM46175SO

Liitä, käynnistä, leikkaa!

UUSI EasyStart™ Ready -ruohonleikkuri on erittäin helppokäyttöinen. Käynnistystä edeltää kolme vaihetta:

  • Liitä – lisää ONE+-akku paikalleen
  • Käynnistä – pidä harmaata kahvaa alhaalla ja käännä virta-avainta
  • Leikkaa – heti kun kuulet moottorin käynnistyvän, aloita ruohonleikkuu!

Jos akkua ei ole saatavilla ja haluat käyttää ruohonleikkuria, voit aina vetäistä narusta ja käynnistää laitteen perinteiselläkin tavalla!

Uusi NEW EasyStart™ Ready -ruohonleikkuri sisältää myös seuraavat ominaisuudet:

  • Tehokas 175 cm³:n Subaru-moottori, joka on itsevetävä: sinun ei tarvitse työntää ruohonleikkuria sen liikkuessa automaattisesti!
  • 7 eri leikkuukorkeutta mahdollistaa ruohonleikkurin säädön ruohon pituuden mukaan, jotta ruohosta tulee tasainen ja siisti.
  • Kokoontaitettava rakenne helppoa säilytystä varten.
  • Neljä toimintoa: Keräys, taakseheitto, sivulleheitto ja BIO-leikkaus*

*Voit vihdoinkin hienontaa ruohon ja levittää sen maahan luonnollisena lannoitteena.

Tämä Subaru-moottorilla ja EasyStart-moduulilla varustettu ruohonleikkuri on täydellinen laite mukavuutta ja helppoutta haluaville käyttäjille ja iäkkäille ihmisille, joilla on joskus hankaluuksia käynnistysnarun vetämisessä”, sanoo Fredrik Backert, Ryobin Trade Marketing Manager.

Paras akku laitettasi varten

Voit käyttää mitä tahansa ONE+-akkua pienimmästä 1,3 Ah:n akusta suurimpaan 5,0 Ah:n akkuun. Sinun ei tarvitse ostaa uutta akkua, jos olet jo ONE+-järjestelmän käyttäjä. Jokainen ONE+-akku varmistaa bensiinikäyttöisen EasyStart™ Ready -ruohonleikkurisi helpon käynnistyksen!!

Jos et ole vielä ONE+-tuoteperheen käyttäjä, valitse haluamasi ONE+-akku-laturiyhdistelmä myymälästä ja ala kasvattaa omaa ONE+-laitekokoelmaasi. Täällä ONE+ ja polttoaine kohtaavat!

Ryobi pitää joustavuutta ja edullisia hintoja tärkeänä. Sen vuoksi se laajentaa koko ajan langattomien laitteidensa valikoimaa, jonka kaikkiin työkaluihin sopii sama akku ja laturi.

Lisätietoja:

Ryobi

ryobitools.fi

Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Yhtiö tarjoaa kattavia ratkaisuja pääosin rakennusteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää sähkötyökaluissa alan johtavat tuotemerkit Milwaukee, AEG ja Ryobi, sekä puutarhatyökaluissa tuotemerkin Homelite.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.