Käyttövesi lämpimäksi saksalaisella vedenlämmmittimellä

MökkiTalo

Käyttöveden lämmittäminen kohteessa, johon ei tule kuin kylmä vesi, on nykyään helppoa. Saksalainen Clage valmistaa eri kokoisia ja näköisiä vedenlämmittimiä käyttötarkoituksen mukaan. Nyt ei enää tarvitse peseytyä kylmällä vedellä!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Clage M3 / END läpivirtauslämmitin pesuallashanalla

Taloudellinen vedenlämmitin pesualtaalle, lämpötilan säätö 35°C – 50°C.

Houkuttelevan pienikokoinen laite sopii täydellisesti kaikkiin pesualtaisiin ja lämmittää vettä virratessaan lämmittimen läpi, tuhlaamatta energiaa valmiustilassa.

Hinta: 375 €

Clage M3 / SNM läpivirtauslämmitin keittiön hanalla

Taloudellinen vedenlämmitin keittiön altaalle, lämpötilan säätö 35°C – 50°C.

Houkuttelevan pienikokoinen laite sopii täydellisesti kaikkiin keittiön altaisiin ja lämmittää vettä virratessaan lämmittimen läpi, tuhlaamatta energiaa valmiustilassa.

Hinta: 375 €

Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitin

Lämmitin on tarkoitettu yhden vesipisteen lämmittimeksi ja voidaan kytkeä mihin tahansa markkinoilla olevaan sekoittajahanaan.

Säädettävä virtaus takaa maksimaalisen tehokkuuden. Korkealaatuisen lämmittimen mukana on joustava liitosletku ja liitoskappale mukana asennusta helpottamaan.

Hinta: 297 €

Clage CEX ELECTRONIC MPS® 11-13,5 kW läpivirtauslämmitin

Elektronisella ohjauksella varustettu CEX ELECTRONIC MPS® vedenlämmitin takaa energiatehokkaan lämpimän veden pesu- ja tiskialtaalle sekä suihkulle. Virrankulutusta ohjataan elektronisesti ympäristön lämpötilan ja virtausnopeuden mukaisesti, näin saavutetaan haluttu veden lämpötila joka pysyy tarkasti vakiona.

Kytkentä voidaan suorittaa 11 tai 13.5 kW:n teholle.

Hinta: 575 €

 

 

Clagea tuo maahan ja myy Sirokas Oy/Huipputuotteet.fi. Laitteita voi ostaa suoraan osoitteesta http://www.huipputuotteet.fi.

Tiedustelut numerosta: 044 – 352 0449 tai huipputuotteet@huipputuotteet.fi

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Clage huipputuotteet sirokas vedenlämmitin


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: