MAINOS

Kesän 2019 puutarhatuotteiden kiinnostavimmat tuoteuutuudet Kekkilältä

Piha

Kekkilä tuo tänä keväänä markkinoille uusia erikoistuotteita, jotka auttavat onnistumaan tämän hetken suosikkikasvien kasvattamisessa. Uudet tuoteominaisuudet tuovat kuluttajien käyttöön aiemmin vain ammattiviljelyssä käytössä olleita raaka-aineita. Uudet pakkaukset antavat tietoa ja inspiraatiota oikean tuotteen valintaan ja käyttöön.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Miten ihana onkaan onnistumisen tunne, kun saa haukata ensimmäistä itse kasvatettua herkullista tomaattia. Tai daalia kukoistaa parvekkeella kauniimmin kuin koskaan aiemmin, eikä ihana terassihortensiakaan vaihda väriään vihreäksi heti ensimmäisten helteiden jälkeen. Kekkilä tarjoaa kesän 2019 kiinnostavimmat puutarhatuotteiden uutuudet!

Uusia tutkittuja ihmeaineita

Ammattimaisessa kasvintuotannossa on pitkään hyödynnetty sammalta osana kasvualustaa sen hyvien ominaisuuksien takia ja nyt se on mukana myös Kekkilän tuoteuutuuksissa. Sammal helpottaa kastelua sitomalla itseensä vettä ja luovuttamalla sitä kasvien käyttöön niiden tarpeen mukaan, samalla se vähentää ylikastelun vaaraa. Se tuo lisäksi multaan sekä hyvää rakennetta että ilmatilaa, ja on antimikrobinen eli torjuu haitallisten eliöiden ja homeiden kasvua. 

Toinen uusi lisäaine on biohiili, joka parantaa maan rakennetta ja mikrobien elinmahdollisuuksia. Biohiili toimii mullan ”ravinnepankkina” ja estää ravinnehävikkiä ja varastoi vettä. 

Kekkilän JuurivoimaTM on humusyhdiste, joka tutkitusti parantaa kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa. Humusyhdisteet ovat täysin luonnonmukaisia aineita, joita multa ja turve luonnostaankin sisältävät. 

Kekkilä

Kekkilän tuoteuutuudet 2019 

Vuoden 2019 multauutuudet ovat Ruukkuviljelymulta, Tomaattimulta ja Hortensiamulta

Ruukkuviljelymulta vastaa kuluttajien toiveisiin kasvattaa samassa ruukussa niin syötäviä kasveja kuin koristekasvejakin. Se sopii kaikille kasveille – niin yrteille, vihanneksille kuin kesäkukillekin. Ruukkuviljelymulta on luonnonmukainen ja kasviperäisesti lannoitettu. Se sisältää kaikki puutarhurin parhaat lisäaineet: sammalta, biohiiltä ja Kekkilän JuurivoimaTM. 

Luonnonmukaisessa tomaattimullassa on optimaaliset kasvuolosuhteet tomaatin taimille: korkea kaliumpitoisuus varmistaa maukkaan ja runsaan sadon, Kekkilän JuurivoimaTM-humusyhdiste taas edistää juurtumista ja ravinteiden ottoa. Multaan on myös sekoitettu sammalta lisäämään ilmavuutta ja helpottamaan kastelua. 

Hortensiamulta on erikoismulta ruukuissa kasvatettaville terassihortensioille. Se sopii kaiken värisille hortensioille, mutta säilyttää erityisesti sinisen hortensian sävyn. Mullassa viihtyvät erinomaisesti myös esim. huoneatsaleat sekä ruukuissa kasvatettavat havukasvit. Kaikki tuoteuutuudet sopivat ruukkuviljelyyn esimerkiksi parvekkeilla ja terasseilla. Tuotteet on pakattu 15 litran säkkeihin, jolloin ne ovat käteviä ja helppoja kantaa kaupasta kotiin, ja riittävät sopivasti muutaman ruukkukasvin käyttöön. 

Kekkilä

Pakkaus kertoo, mille kasville tuote sopii ja miten sitä käytetään

Tuotepakkaukset ovat Kekkilän suurin media: Parkanon tehtaalta lähtee vuosittain noin 6 miljoona pakkausta myymälöihin ja asiakkaille. Pakkauksen ulkonäöllä ja sen sisältämillä tiedoilla on suuri merkitys ostopäätöksen tekemiseen ja brändin rakentamiseen. 

Aloitimme pakkausuudistuksen viime vuonna ja tänä keväänä suurin osa tuotevalikoimasta on saanut uuden pakkauksen. Uusi ilme on inspiroiva ja kaunis, jopa sadunomainen olemalla kuitenkin selkeä ja informatiivinen. Kuva ja kansiteksti kertovat, mille kasveille tuote sopii. Pakkauksesta selviää helposti myös tuotteen riittoisuus ja siinä on selkeät käyttöohjeet. Haluamme auttaa jokaista viherpeukaloa ja ei-viherpeukaloa onnistumaan sekä jakaa kasvattamisen iloa! 

Kekkilä

Luonnollisuus-trendi kasvaa

Tutkimusten mukaan puutarhan ja kasvien helppo ja luonnonmukainen hoito kiinnostaa kuluttajia. Luonnonmukaisten kasvualustojen ja lannoitteiden suosio kasvaa ja niitä on yhä enemmän tarjolla Kekkilän valikoimassa – luonnonmukaisesta on tulossa uusi standardi alalle. 

Yksi hyvä esimerkki luonnonmukaisuuden toteutumisesta puutarhassa ovat erilaiset katemateriaalit. Ne ovat kauniita, mutta samalla ne suojaavat maanpintaa kuivumiselta, säästävät vettä ja estävät rikkaruohojen kasvua luonnollisella tavalla. Katteena voi käyttää niin erilaisia koristekatteita kuin kiviäkin. Uusi vaihtoehto on Lehtipuukate. Se on valmistettu kotimaisesta lehtipuusta ja raaka-aine saadaan puuteollisuuden ylijäämäpuusta. Lehtipuukate ei sisällä pihkaa, joten sitä voi käyttää myös perennoille. Se on vaaleampaa ja pienisäleisempää kuin männynkuorikate ja harmaantuu kauniisti kuivaessaan. 

Lähde: News Cision, Kekkilä, kuvat: Kekkilä

Kekkilä valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kasvualustoja, lannoitteita ja muita puutarhatuotteita kuluttajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Kasvamisen ilon jakaminen on intohimomme. Haluamme kasvaa yhdessä kumppaneidemme, kuluttajien ja asiakkaiden kanssa.

Lue myös: Puutarhatuotteita Internetistä, Puutarhatuotteilla yhtenäinen ilme pihaan ja puutarhaan, Nettivinkki: Söpöjä puutarhatuotteita verkkokaupasta, Puutarhaideoita – satumainen puutarha, Givernyn puutarhan kukkaloisto lumoaa, Kasvit muokkaavat pihan tunnelman, Puutarha: kasville uusi paikka ja Kuivan pihan mahdollisuudet 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

biohiili hortensia katemateriaali katemateriaalit Kekkilä kesä 2019 kevät 2019 lehtipuukate