MAINOS

Kevään IKEA-uutuudet herättelevät kesään kestävillä ja kierrätetyillä materiaaleilla sekä raikkailla väreillä

Sisustus

Kesä kutsuu! Huhtikuun IKEA-mallistolla juhlistamme tulevaa kesää, vietätpä sitä olohuoneessasi, takapihallasi tai rannalla auringosta nauttien. Kesän innoittamassa mallistossa ajankohtaista ovat kestävämmin tuotettu puuvilla, kierrätetty polyesteri ja kestävä bambu. Mallisto tarjoaa inspiraatiota olohuoneen, makuuhuoneen ja keittiön uudistamiseen sekä rentojen ulkoilmaretkien varusteluun. Väreissä komeilevat selkeät, kirkkaat sävyt sinisen, punaisen, vihreän ja valkoisen muodossa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

BORGEBY-sohvapöytä sopii monenlaisiin olohuoneisiin ja tuo huolettomuutta pyöreän muotonsa ja reunojen ansiosta. Vaalean, koivuviiluisen pöydän korimainen alaosa sopii pikkutavaroiden säilyttämiseen, ja pöytätason huomaamaton reuna estää esineitä putoamasta.

Huhtikuun uutuusvalaisimen ulkonäkö on saanut vaikutteita 1970-luvulta, mutta ilmastojalanjälki on tätä päivää. Tämän kauniisti valoa suodattavan TRUBBNATE-lampun esikuvana toimii tanskalaisen suunnittelijan Erik Østerbyn luoma valaisin, jota myytiin IKEA-tavarataloissa 1970-luvulla. Ajattoman valaisimen valmistamiseen on käytetty kierrätettyä muovia.

Käsinkudottu, 100% villasta valmistettu TVINGSTRUP-matto on käännettävä ja myös luonnostaan likaa hylkivä ja kestävä. Tavoitteenamme on, että kaikki käyttämämme villa on kestävämmin tuotettua vuoteen 2025 mennessä. Lasinen PÅDRAG-maljakko sopii yhdelle kukalle, muutamalle heinälle tai isolle kesäkimpulle.

Kestävää bambua nyt myös keittiön etusarjoissa

IKEA-keittiöiden valikoima laajentuu nyt ensimäistä kertaa bambuisilla keittiön etusarjoilla. Vastuullisesti tuotetusta bambusta valmistettujen lujatekoisten FRÖJERED-etusarjojen integroidut kädensijat korostavat selkeää, ajatonta ilmettä. Bambun sävy tuo myös lämpöä keittiöön. Jokainen FRÖJERED-osa on ainutlaatuinen puun luonnollisen värivaihtelun vuoksi.

IKEA-valikoimasta jo löytyvä VOXLÖV-ruokapöytä täydentyy nyt yhteensopivilla tuoleilla. Bambusta valmistetun VOXLÖV-tuolin istuinosan ja selkänojan vahva paperinarupunos tekee tuolista mukavan ja ilmavan istua.

Herää kesäaamuihin raikkaan värikkäistä lakanoista

Tämän kesän vuodevaatteissa leikitellään kuvioilla. Polkupyöräkuvioitu SPORTSLIG, uima-altaan laatoitusta muistuttava VITKLÖVER ja kirkkaan geometrinen PIMPERNÖT ovat valmistettu puuvillasta (80%) ja viskoosista (20%). Materiaali tuntuu erityisen vilpoiselta ihoa vasten ja se imee myös kosteutta ja siirtää sen pois iholta kesäkuumalla. Kaikkien vuodevaatteiden valmistamiseen käytetty puuvilla on kestävämmin tuotettua.

Sohvatyynyillä saa helposti pientä muutosta kesäiseen olohuoneeseen. Paksuilla raidoilla koristeltuja, ajattomia HILDAMARIA-tyynynpäällisiä on kahdenlaisia – vihreä-luonnonvärinen on täyttä puuvillaa ja oranssi-ruskea puuvillan ja juutin sekoitetta.

Koristekuvioilla ja tupsuilla koristellut, käsintehdyt HERVOR- ja HALLVI-puuvillatyynynpäälliset ovat valmistettu Rangsutra-nimisessä intialaisyrityksessä, joka tarjoaa pysyvän elannon naispuolisille käsityöläisille ja tuottaa ainutlaatuisia sisustusesineitä.

Retkitarvikkeet pienemmällä ilmastojalanjäljellä

Käyttämällä kierrätyspolyesteriä kulutamme vähemmän uusia raaka-aineita ja pienennämme ympäristöjalanjälkeämme. Näiden retkitarvikkeiden valmistamiseen on käytetty kierrätettyä polyesteriä ja jo olemassa olevalle materiaalille on annettu uusi elämä.

Vihreä FÄTMAL on tyynyn ja peiton yhdistelmä ja peitoksi avattuna se on niin pitkä, että voit kääriytyä siihen kokonaan. Voit käyttää sitä esimerkiksi viileänä ja tuulisena kevätiltana lämmittelyyn terassilla istuskellessa.

Sporttisen FJÄLLMOTT-huovan vedenpitävän taustakankaan ja helppohoitoisen pinnan ansiosta huopa sopii monenlaisiin tilanteisiin säästä riippumatta. Säädettävien hihnojen ansiosta huopaa on helppo kuljettaa mukana.

Olalla tai kädessä kannettavaa RÄCKLA-kassia on saatavilla kahdessa eri koossa. Kestävät ja vettä hylkivät kassit on pakattu suojapussiin. Kun kassi on käytössä, suojapussia voi käyttää pikkutavaroiden säilyttämiseen kassin sisällä.

Huhtikuun mallisto on saatavilla IKEA-tavarataloista ja verkkokaupasta huhtikuun alussa.

IKEA, ikea.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ikea lakanat retkeily retkeilytarvikkeet retkitarvikkeet ruokapöytä sisustaa sisustus