MAINOS

Kevään innovatiiviset puutarhatyökalut

Piha

GARDENAn tuotteiden joukossa on kekseliäitä uutuuksia, jotka tekevät puutarhanhoidosta entistäkin vaivattomampaa. Ainutlaatuinen smart system -älyjärjestelmä huolehtii puutarhanhoidosta itsenäisesti. Kasvava kaupunkiviljelytrendi näkyy puolestaan GARDENAn uudessa city gardening -tuoteperheessä, joka sisältää pieniä työväli- neitä esimerkiksi parveke- ja kaupunkipuutarhoihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Miltä kuulostaisi leppoisan moderni puutarha, joka antaa puutarhurille ihan uudenlaista vapautta? Uuden GARDENA smart system -älyjärjestelmän avulla puutarhanhoitoa voidaan hallita muutamalla sormen kosketuksella – mistä päin maailmaa tahansa!

GARDENA smart App -sovellus tarjoaa kätevän tavan seurata puutarhan tilaa, hallita smart system -laitteita ja säätää toimintoja, kuten kastelu- ja ruohonleikkuuaikatauluja. Koko järjestelmän sydän on smart Gateway -reititin, joka huolehtii langattomasta yhteydestä käyttäjän älypuhelimen ja puutarhassa olevien GARDENA smart system -laitteiden välillä.

Älykäs smart Water Control -kastelunohjain mahdollistaa puutarhan kasteluaikojen ohjelmoinnin kätevästi sovelluksella. Kastelu voidaan sovittaa nurmikosta huolta pitävän smart SILENO -robottiruohonleikkurin leikkuuaikatauluihin.

Maaperään asennettava GARDENA smart Sensor välittää maaperän kosteutta, lämpötilaa ja valon voimakkuutta koskevia tietoja suoraan sovellukseen, ja voi käynnistää kastelun myös automaattisesti maaperän ollessa kuiva.

Tehokas GARDENA smart Pressure Pump -painevesipumppu sopii erinomaisesti automaattiseen kasteluun tai kotitalouden vedenjakeluun.

Kaikkia järjestelmään kuuluvia laitteita voidaan ohjata maksuttomalla smart App -sovelluksella, joka toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä sekä selainversiona.

Hinnat:

  • smart system -sarja (SILENO R100LiC -robottiruohonleikkuri, smart Gateway, smart Sensor, smart Water Control) 1899 €
  • smart system -kastelusarja (smart Gateway, smart Sensor ja smart Water Control) 499 €
  • yksittäinen GARDENA smart Sensor 119 €

GARDENA city gardening – boheemeille puutarhureille

Kaupunkiviljelytrendi on houkuttanut yhä useampia viherpeukaloita puutarhaharrastuksen pariin. GARDENAn uusi city gardening -sarja vastaa trendiin tarjoamalla kaupunkipuutarhoihin sopivia tuotteita. GARDENAn välineiden avulla puutarhan perustaminen onnistuu pienessäkin tilassa, kuten parvekkeella, terassilla tai kattopuutarhassa. Erityisesti terassille ja parvekkeelle suunnattu näppärä city gardening -käsityökalulaatikko sisältää kaikki tarvittavat työvälineet mullan kuohkeuttamiseen, kukkien sekä yrttien istuttamiseen ja leik- kaamiseen. Harjalla pienet siistimistyöt onnistuvat kätevästi. Säilytyslaatikon kantta voidaan käyttää myös rikkalapiona. City gardening -sarjaan kuuluvat myös spiraaliletku, letkukela ja kelaruohonleikuri.

GARDENA on päivittänyt myös puutarhasaksien valikoimansa ja kiinnittänyt huomiota innovatiivisiin tuoteominaisuuksiin. Tuotteille on tunnusomaista erinomainen ergonomia, miellyttävä käsiteltävyys sekä ensiluokkainen leikkuuteho. Pehmein muoviosin varustetuista kahvoista saa mukavan otteen, ja useissa malleissa kahvan avautumiskulmaa voidaan säätää eri kokoisiin käsiin sopivaksi. Valikoimassa on malleja moniin erilaisiin leikkuutarpeisiin. GARDENAn puutarhasakset on valmistettu Saksassa, ja korkean laadun takeeksi niille myönnetään 25 vuoden takuu.

Hinnat:

  • city gardening -käsityökalulaatikko noin 36,90 €
  • puutarhasakset alkaen noin 12,90 €

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

city gardening Gardena puutarha puutarhasakset puutarhatuotteet puutarhatyökalu puutarhatyökalut robottiruohonleikkuri