Kevään raikkaat kylpyhuonekalusteet Byggmaxilta

Kylpyhuone

Viihtyisä kylpyhuone takaa viihtyisät aamut. Aina ei tarvitse remontoida koko kylpyhuonetta kerralla, vaan voi päivittää osan ja saada heti aikaan raikas ilme. Byggmaxin kylpyhuonetuotteilla kevään raikas kylpyhuone on helposti toteutettavissa – aina laadukkaasti ja järkevään hintaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Edullinen ja toimiva Nordic-kalustepaketti

Edullinen Nordic-kylpyhuonekalustepaketti sisältää yhteensopivan pesualtaan ja alakaapin. Suorakulmainen posliiniallas on integroitu tukevaan, puuviilusta valmistettuun korkeakiiltoiseen valkoiseen alakaappiin. Alakaapissa on kaksi vetolaatikkoa ja kaapin pinnat ovat vesitiiviitä. Kalusteella on 2 vuoden takuu.

Kalusteen mitat (korkeus x leveys x syvyys): 740 x 600 x 450 mm

Hinta: 129 € / kpl. Saatavilla sekä myymälästä että verkkokaupasta.

Kätevä ja kestävä Life-suihkunurkka

Tilaratkaisultaan kätevä Life-suihkunurkka on valmistettu 6 mm paksuisesta karkaistusta lasista. Ovissa on magneettisulkimet ja ne avautuvat kumpaankin suuntaan. Kun suihku ei ole käytössä, saa ovet sisäänpäin kääntämällä lisää tilaa kylpyhuoneeseen. Suoraviivaisen rakenteen ansiosta siivoaminen on helppoa.

Suihkunurkan ovien mitat (korkeus x leveys): 1950 x 900 mm

Hinta: 199 € / kpl. Verkkokauppatuote.

Tyylikäs ja hiljainen Cersanit Slim & Silent -seinä-WC

Seinään asennettava Cersanit Slim & Silent WC-istuin on kompakti ja sopii hyvin pieneenkin tilaan. WC-istuimessa on hiljainen huuhtelutoiminto, joten käyttö on mukavaa vuorokauden ajasta riippumatta. Lisäksi WC:n vesisäiliö on erityisen kevyt. Näppärästä koosta huolimatta rakenne on erittäin tukeva: istuin kestää jopa 400 kilogramman kuorman. Istuimen korkeus on säädettävissä ja rungolla on 10 vuoden takuu.

WC-istuimen syvyys on 525 mm ja leveys 350 mm.

Valeseinän mitat: korkeus: 1082,5-1132,5 mm, leveys: 524 mm, syvyys: 140 mm

Hinta: 199 € / kpl. Saatavilla sekä myymälästä että verkkokaupasta.

Kestävä Damasco-klinkkerilaatta on toimivan ja näyttävän kylpyhuoneen perusta

Kosteiden tilojen seinä- ja lattiakäyttöön sopiva neliönmuotoinen Damasco-klinkkerilaatta on kestävä ja tyylikäs. Laatassa on liukuestepinta, joten se on miellyttävä jalan alla. Monikäyttöinen laatta soveltuu hyvin käytettäväksi lattialämmityksen kanssa ja kestää myös pakkasta. Värinä on kaunis antrasiitti tai vaalea vanilja.

Pakkauksessa 15 laattaa ja kattaa 1,32 m² / pakkaus. 

Mitat: 300 x 300 x 8 mm.

Hinta: 8,49 € / m². Saatavilla sekä myymälästä että verkkokaupasta.

Uutta raikkautta kylpyhuoneeseen Florian-seinälaatalla

Kaipaatko uutta tyyliä kylpyhuoneeseen? Valkoinen, kiiltävä Florian-seinälaatan kolmiulotteinen muotoilu mahdollistaa eri ladontatekniikkoja hyödyntäen modernin ja raikkaan ulkonäön kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Laatta sopii joko korostuskeinona esimerkiksi käsipesualtaan takana olevalla seinällä tai koko kylpyhuoneessa.

Pakkauksessa 15 laattaa ja kattaa 0,57 m² / pakkaus. 

Mitat: 300 x 100 x 10 mm.

Hinta: 9,99 € / m². Saatavilla sekä myymälästä että verkkokaupasta.

Lisätietoja:

Byggmax Suomi

www.byggmax.fi

Vuonna 1993 perustetulla rakennustarvikekauppaketju Byggmaxilla on 128 myymälää eri maissa: 82 myymälää Ruotsissa, 33 Norjassa ja 13 Suomessa. Byggmaxin liikeideana on tarjota laadukkaita rakennustarvikkeita järkevään hintaan. Kaikissa myymälöissä oleva ns. Drive In -piha mahdollistaa erityisesti painavien tavaroiden lastaamisen suoraan autoon tai peräkärryyn, mikä tekee Byggmaxissa asioimisesta helppoa ja tehokasta. Byggmax on listautunut Tukholman pörssiin vuonna 2010. 

Lähde: Cision News

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

klinkkeri kylpyhuone kylpyhuonekaluste kylpyhuonekalusteet laatta lattialaatta seinä-wc seinälaatta suihku suihkunurkka suihkunurkkaus suihkuseinä wc wc-istuin


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: