MAINOS

Kevätsiivous edessä? Robotti-imuri hoitaa sen puolestasi!

Talo

Eikö sinuakaan juuri kiinnosta edessä oleva kevätsiivous? Niinpä, tässä tulee sinulle helppo ratkaisu, johon ei sisälly taikatemppuja eikä viisastelevia vippaskonsteja. iRobot Roomballa – robotti-imuri­lla –lattiasi hoituvat ilman, että sinun pitää liikauttaa sormeasikaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pian on kevätsiivouksen aika, emmekä me kaikki totta puhuen ole siihen hirveän motivoituneita. Siksi etsimme erilaisia vinkkejä ja keinoja, miten parhaiten ja nopeimmin selviäisimme edessä olevasta työstä, jossa jokainen huone, komero ja nurkka siivotaan perusteellisesti.

Verkko on täynnä hyviä neuvoja, mutta mitkä niistä toimivat ja mitkä osoittautuvat vielä aikaa vievemmiksi kuin alkuperäinen siivoustapa? Sitä ei ole helppo selvittää, joten eiköhän kannata vain ottaa se varma ja valita iRobot Roomba – suosittu ja testejä voittanut robotti-imuri? Se hoitaa lattiasi, ja vähentää siis merkittävästi siivoukseen tarvitsemaasi aikaa.

Se hoitaa itsensä 100-prosenttisesti, huolehtiessaan lattioittesi puhtaudesta siistin 10  arvoisesti. Siinä ei ole mitään ”hokkuspokkusta”, se on todellinen, ja se siivoaa missä ja milloin haluat. Se on älykäs eikä tarvitse mitään ohjeita. Se on markkinoiden ainoana robotti-imurina varustettu monipintaisilla harjoilla, toinen irrottamaan likaa, toinen keräämään sen.

Roomba® tietää, missä se on, ja pystyy siivoamaan myös huonekalujen alta kompaktin korkeutensa ansioista. iAdapt® 2.0 navigointia ja visuaalinen valvonta auttavat Roombaa navigoimaan koko kodissasi. Helposti ja ongelmitta se seuraa sijaintiaan ja käy tarvittaessa välillä latautumassa, kunnes siivous on valmis.

WiFiin liitettävät iRobot Roomba® -robotti-imurit myös yhteensopivia IFTTT:n kanssa (If This Then That). Se on ilmainen web-pohjainen alusta, jonka avulla voit hyödyntää entistä paremmin sovelluksia, tabletteja ja puhelimia. iRobot IFTTT -sovelman ansiosta voit Roomban omistajana automatisoida siivousta vielä lisää ja varmistaa, että älykäs Roomba toimii juuri niin kuin sinä haluat. Voit muun muassa lisätä Roomban siivoustiheyttä käyttämällä IFTTT korkean siitepölyn tai huonon ilmanlaadun sääpalvelulaukaisijoita, sekä varmistaa, että Roomba aloittaa tehtävänsä heti, kun sinä poistut kotoasi. Kätevää kaikille, joita kevätsiivous ei niin kovasti innosta!

Kevätsiivous on jäsennettävä ja se kannattaa selkeyden vuoksi jakaa vaiheisiin. Mutta entäpä, jos tänä vuonna lattioita ei tarvitsisi ollenkaan ottaa mukaan kevätsiivoukseen? iRobot Roomba robotti-imurin avulla huomaat eron elämässäsi ja siivoustavassasi. Tulet yksinkertaisesti huomaamaan, että siitä tulee perheen ahertaja, joka on aina iloinen työstään.

Roomba 980 ovh. 1 199 €

Lisätietoja:

Witt Finland

www.witt.zone/irobot/home-fi/

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

iRobot Roomba kevätsiivous kotitalousrobotti robotti robotti-imuri robottipölynimuri siivota siivous