Kiertoilmatakat ovat nyt in – uusi Tunnelmatakat-kiertoilmatakkamallisto Uunisepiltä

Lämmitys

Kotimainen tulisijavalmistaja Turun Uunisepät Oy tuo myyntiin tammikuussa 2017 uuden kiertoilmatakkamalliston sekä kamiinat varaavien tulisijojen rinnalle. Uunisepät on ollut edelläkävijä teollisesti valmistettujen varaavien tulisijojen kehityksessä ja valmistanut tulisijoja Suomessa yli 30 vuoden ajan. Nyt Uunisepät laajentaa mallistoaan kiertoilmatakkoihin ja kamiinoihin ja tarjoaa nyt myös nopeasti lämpöä luovuttavat, sisustukseen sopivat tunnelmatakat.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kaunis takka viimeistelee sisustuksen

Takka sijaitsee talon parhaalla paikalla ja on usein suurin yksittäinen sisustuselementti. Uuniseppien uusittu takkamallisto on suunniteltu vastaamaan vaativan sisustajan kriteerejä. Mallisto koostuu tyylikkäistä ja monipuolisista ratkaisuista, sekä muotoilun että tulen näkyvyyden ja pintamateriaalien osalta. Tunnelmamalliston takoissa on sekä kulma- että panoraamaluukkuja, joista tuli näkyy hyvin useampaan suuntaan. Tilanjakajaksi sopii kaksipuolinen takka, jossa tulipesä avautuu kahteen suuntaan ja nostoluukku tuo ylellisyyttä takan käyttöön. Näyttävät pintamateriaalit viimeistelevät kodin keskipisteen ja katseenvangitsijan. Isot kiiltävät laattapinnat, elegantti kivi ja pehmeä slammaus ovat valittavissa kaikkiin Uunisepät malliston takkoihin.

Uunisepät tuo markkinoille puolivaraavat kiertoilmatakat

Puolivaraava kiertoilmatakka tuottaa lämpöä nopeasti, sekä luovuttaa runkoon varastoitua lämpöä vielä tulen sammuttua. Kiertoilmatakassa huoneilma kierrätetään takan sisällä, joten se lämmittää huoneistoa nopeasti ja tehokkaasti. Takka ottaa lattianrajasta viileää huoneilmaa takan sisään ja puhaltaa lämmintä ilmaa huoneeseen takan yläosasta. Puolivaraavassa kiertoilmatakassa on runko tehty varaavasta oliviinikivestä ja näin takan runko varastoi lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti vielä 4-6 tunnin ajan. Kaikki Uuniseppien Liekki malliston takat ovat puolivaraavia.

Lanseeraustilaisuus Uuniseppien Vantaan myymälässä 26.-29.1.

Uuden takkamalliston lanseeraustilaisuus pidetään Uuniseppien Vantaan myymälässä, Kaakelikaari 4B, to –su 26.-29.1. Myymälä on avoinna 9-20 ja siellä on esillä uutuusmalliston takkoja. Tunnelmatakkamallisto on tullut myyntiin tammikuussa 2017 ja on saatavana kaikista Uuniseppien myymälöistä.

uunisepat-hiillos-kamina uunisepat-liekki-kulma

Lisätietoja:

Turun Uunisepät Oy

www.uunisepat.fi

Turun Uunisepät Oy on Suomen johtavia valmistulisijojen valmistajia. Uunisepät ovat kehittäneet ja innovoineet varaavia takkoja ja kaakeliuuneja jo vuodesta 1983. Uuniseppien takat valmistetaan Turun tehtaassa käsityönä 25 ammattilaisen voimin. Yrityksen palveluksessa on 48 henkilöä. Uunisepillä on Suomessa 11 toimipistettä, joista pohjoisin sijaitsee Rovaniemellä ja eteläisin Vantaalla.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kiertoilmatakat kiertoilmatakka takat takka takkamallisto


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: