Kivitalon julkisivurappaus nyt sadoissa väreissä

Talo

Ceresit Ceretherm ETICS -tuotesarja tarjoaa erittäin laajan valikoiman laasteja ja maaleja, jotka on kehitetty kivitalojen ulkoseinien julkisivurappaukseen. Sarjassa on myös erilaisia eristysratkaisuja, jotka suojaavat rakennusta vaikeiltakin sääolosuhteilta, iskuilta ja kosteudelta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Laasteihin ja maaleihin on saatavana yli 300 värivaihtoehtoa, mikä mahdollistaa julkisivun viimeistelyn juuri toivotulla sävyllä. Voimakkaille väreille on lisäksi uusi Ceresit Intense -värilinja. Sarjan Visage-laasteilla ja -maaleilla rappauspintaan voi luoda kivi-, puu- ja metalliefektejä, joilla rakennuksen pintamateriaali näyttää muuntuvan toiseksi. Tuotteet sisältävät BioProtect-torjunta-aineen, joka antaa julkisivulle pitkäaikaista suojaa muun muassa sieni- ja leväkasvustoja vastaan. Uudet Ceresit Ceretherm ETICS -tuotteet ovat myynnissä Värisilmä-liikkeissä.

Ceresit Ceretherm ETICS -sarjan julkisivu- ja eristysrappausjärjestelmät antavat kivitalojen ulkoseinille optimaalisen eristyksen ja kestävän, kauniin ulkonäön. Sarjan tuotteisiin kuuluvat keskenään yhteensopivat laastit, maalit ja pohjusteet, joilla ulkoseiniin voi toteuttaa erittäin kestävän rappauksen. Tuotteita suositellaan omakotitaloihin ja enintään 11-kerroksisiin eli 25 metriä korkeisiin kerrostaloihin tai julkisiin rakennuksiin.

Sävytyksessä käytössä luonnon koko värikirjo

Ceresit Colours of Nature -värivalikoima tarjoaa arkkitehdeille, rakennuttajille ja asukkaille todellista valinnanvapautta julkisivun värin valintaan. Sävyjä on yli 300 erilaista vaihtoehtoa, jotka on jaettu sävyasteikolle vaaleimmasta tummimpaan. Luonnosta löytyvät värit on jaettu neljään teemaan: Water, Sand, Earth ja Forest. Laajaa valikoimaa täydentää uusi Ceresit Intense -värilinja, joka sisältää 36 erityisen tummaa ja voimakasta väriä. Nämä sävyt vastaavat ajankohtaiseen kysyntään, joka suosii julkisivuissa vahvoja värejä. Värisilmä-ketjulla on oma sävytysjärjestelmä käytössä Suomessa, joten laastien ja maalien sävytykset voidaan tehdä yksilöllisesti tilaustyönä.

– Erilaisilla Ceresit Visage -laasteilla ja -maaleilla rappauksen ulkonäön saa jäljittelemään kivi-, puu- tai metallipintaa. Ne tarjoavat mahdollisuuden antaa julkisivulle haluttu ulkonäkö myös silloin, kun aidot materiaalit ovat liian kalliita, vaikeita kuljettaa tai asentaa kohteeseen. Etuna on lisäksi, että Visage-tuotteet ovat kevyitä, joten ne eivät vaikuta rakennuksen rakenteeseen, kertoo Värisilmän valikoimapäällikkö Kyösti Raidén.

ceretherm_etics_ulkorappausjarjestelma_suojaa_taloa

Rappaus sisältää julkisivua suojaavia aineita

Kaikki Ceresit Ceretherm ETICS -sarjan rappausjärjestelmät antavat julkisivulle erinomaisen eristyskyvyn ja kestävyyden, mutta sarjan tuotteilla on erilaisia valintaan vaikuttavia lisäominaisuuksia.  Express-silikonilaastilla ulkorappaus onnistuu pikaisesti, jopa viisi päivää nopeammin kuin tavallisesti. Impactum CT 79 -laasti puolestaan antaa pinnoille erinomaisen iskunkestävyyden, kuin suojakypärän rakennuksen päälle. Hiili-, lasi- ja polyakryyliamidikuiduilla vahvistettu Impactum-laasti on äärimmäisen joustavaa, ja se kestää erittäin hyvin mekaanista kulutusta, lämpötilan ja sään äkillisiä muutoksia sekä UV-säteilyä.

– Tuotesarjan laasteihin ja maaleihin on lisätty BioProtect-torjunta-ainetta sisältäviä mikrokapseleita. Aktiivisten tehoaineiden vapautuminen tapahtuu hallitusti ja asteittain. Näin pintakäsittely antaa julkisivulle pitkäaikaista suojaa saastumista sekä levien ja sienten kasvua vastaan. Tämä pitää julkisivun hyvännäköisenä pidempään, Raidén mainitsee.

Jotta Ceresit Ceretherm ETICS -rappausjärjestelmä voidaan asentaa kohteeseen, lämpötilan on oltava yli +5 celsiusastetta mutta alle +25 celsiusastetta. Pakkasta ei saa olla vuorokauteen asennuksen jälkeen. Alustan kunto tulee selvittää ennen julkisivurappauksen aloittamista. Asennuksen jälki varmistetaan kouluttamalla asentajat Ceresit-tuotteiden käyttöön.

Jälleenmyynti:

Värisilmä-liikkeet kautta maan

Lisätietoja:

Värisilmä

puh. (09) 849 141

www.varisilma.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

julkisivu julkisivuelementti julkisivun maalaus julkisivurappaus julkisivuremontti julkisivut kivitalo rappaus


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: