Klassinen kalanruotoparketti uudessa muodossa – Tarkett Segno

Sisustus

Tarkettin uusi Segno-design-mallisto nostaa tammiparketin uudelle tasolle. Mallisto yhdistää korkean laadun ja hyvät materiaalit, antaen mahdollisuuden luoda upeita monimuotoisia kuvioita ja toteuttaa ainutlaatuisia lattioita. Segno-design-malliston lattiat voidaan asentaa perinteisesti kolmeen erilaiseen kalanruotokuvioon tai niistä voi suunnitella oman kuvion lattiaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Segno Tammi korostaa puun luonnollista ulkonäköä lattiassa näkyvillä oksanjäljillä ja puun syykuviolla. Pehmeä harjauskäsittely ja hieman viistot reunat luovat erittäin ilmeikkään ja kauniin lattian.

Segno-sana on italiaa ja tarkoittaa ”jälkeä”. Nimi kuvastaa malliston modulaarisuutta, mikä mahdollistaa kodin sisustajan, suunnittelijan tai arkkitehdin luoda persoonallisia ja luovia sisustusratkaisuja. Segno-mallistolla voi suunnitella lattiaan useita erilaisia kuvioita, joilla tilan potentiaalia voidaan korostaa.

Mallistossa on oikea ja vasen lauta, jotka voidaan asentaa monin eri tavoin luoden niin perinteisiä kuin yllättäviäkin kuvioita. Perinteinen klassinen kalanruotokuvio voidaan latoa kolmella eri tavalla käyttäen malliston oikeaa ja vasenta lautaa. Kalanruodon lisäksi, laudoilla saa luotua monia muita kuvioita. Eri suuntiin menevissä laudoissa puun harjattu pinta heijastaa kauniisti valoa, luoden dynaamisen visuaalisen efektin ja korostaen lattian design-ilmettä.

Segno-parketti sopii niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihin, kuten myymälöihin, toimistoihin, hotelleihin tai museoihin. Laudat ovat kevyesti viistettyjä ja niiden leveys on 120 mm, pituus 600 mm ja paksuus 11 mm. Mallistoa on saatavana viidessä eri suositussa tammen sävyssä: Segno Tammi Lime Stone, Segno Tammi Old Brown, Segno Tammi, Segno Tammi Blonde ja Segno Tammi Old Grey.

Suositushinta on alkaen 94 euroa/m2. Segno tulee myyntiin syksyn 2019 aikana, jolloin sitä on saatavilla isoimmista lattia- ja sisustusmyymälöistä sekä rautakaupoista.

Segno Tammi Lime Stone – upea kalkkiväri

Kaunis Segno Tammi Lime Stone –lattia on värjätty kalkkisävyiseksi ja sen jälkeen pinta on käsitelty suojaavalla öljyvahalla. Lattia sopii moneen eri tilaan – vuosisadanvaihteen arvokkaasta asunnosta moderniin arkkitehdin suunnittelemaan huvilaan.

Segno Tammi Old Brown – lämpimän klassinen

Segno Tammi Old Brown on tummanruskealla sävyllä käsiteltyä tammea. Lattialla on helppo luoda lämmin ja klassinen tunnelma huoneeseen. Öljyvahalla viimeistelty pinta on pehmeästi harjattu, ja viistetyt reunat luovat rustiikkisen tunteen.

Segno Tammi Blonde – skandinaavisen tyylikäs

Segno Tammi Blonde on vahalla käsiteltyä hyvin luonnollista tammea. Puun syykuviot korostuvat ja antaa luonnetta lattialle. Lattia sopii erittäin hyvin tilaan, jossa pyritään selkeään ja tyylikkääseen skandinaaviseen sisustustyyliin.

Segno Tammi Old Grey – teollisen moderni

Segno Tammi Old Grey on luonnollisen rustiikki ja lattiassa näkyvät oksanjäljet antavat lattialle luonnetta. Lattian moderni teollinen tunne saadaan aikai- seksi kevyesti viistetyillä lankuilla, harmaalla sävyllä ja vahakäsittelyllä.

Lisätietoja:

Tarkett

tarkett.fi

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa nykyään lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Tarkettilla on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita. Noin 13 000 henkilöä yli 100 maassa työllistävällä Tarkettilla on 36 tuotantolaitosta, ja yritys on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista. Tarkett haluaa edistää pitkäjänteistä kestävää kehitystä kiertotalouden periaatteita noudattaen. 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kalanruotoparketti lattiamateriaali lattiamateriaalit parketit parketti tammiparketti Tarkett Tarkett Segno


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: