Klassinen raitatapetti tuo uutta ilmettä kotiin – Norhern Stripes by Boråstapeter

SisustusTalo

Talven tuivertaessa on hyvä tilaisuus uudistaa kodin sisätilat. K-Raudoissa on maan laajin pintamateriaalivalikoima. Uudella tapetilla piristää kodin ilmeen nopeasti ja non woven -tapettilaadulla tapetointi on yllättävän helppoa. Skandinaavinen Northern Stripes -tapettikokoelma on saanut innoituksensa luonnosta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pohjoismainen luonto on toiminut Boråstapeterin uuden tapettimalliston suunnittelijoiden innoittajana Northern Stripes -kokoelman luomisessa. Mallistossa on tapetteja dramaattisen tummanpuhuvissa sävyissä, mutta myös vaaleammissa pehmeissä sävyissä, jotka tuovat mieleen puun, pellavan ja villan. Joissakin tapeteista on hentoa hohdetta, joka antaa niille lisävivahdetta ja samalla uudistaa klassisten raitatapettien ilmettä. Raitatapetti tuo uutta ilmettä kotiin. 

– Northern Stripes -kokoelman ajattomat ja elegantit kuosit soveltuvat mainiosti niin perinteiseen kuin modernimpaan tilaan. Pystyraitaisilla kuoseilla saadaan huoneeseen korkeudentuntua, vaakaraidat puolestaan saavat tilan näyttämään pidemmältä ja madaltavat korkeaa kattoa. Raitatapetti sopii moneen, kertoo K-ryhmän tuotepäällikkö Erja Lipiäinen.

Uusien tapettilaatujen avulla tapetointi on entistä helpompaa.

–Northern Stripes on ’non woven’ -tapetti, jonka kiinnitys on helppoa: Liisteri levitetään suoraan kuivaan ja tasaiseen seinään ja tapetti kiinnitetään sen päälle, vettymisaikaa ei tarvita, Erja jatkaa. 

Tapettirullan leveys on 53cm, rullan pituus 10,05m. Kuvatapettien koot: 265x270cm ja 265x360cm.

Raitatapettien myynti:

Northern Stripes -tapettimallisto tilaustuotteena K-Raudoissa, suositushinnat 49,90 – 65,90 euroa, kuvatapetit 225,90 – 299,90 euroa.

raitatapetti Raitatapetti tuo uutta ilmettä kotiin

Lisätietoja: 

K-Rauta/ Kesko

www.k-rauta.fi

Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 135 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. 

Lähde: News Cision

Lue myös: Tapetti talon mukaan – tapettityypit esittelyssä, Yhdistä tapetti ja seinämaali sisustuksessa hallitusti, Kaariaukon tapetointi, Kehyslautojen ja seinän välisten kulmien tapetointi, Ikkunasyvennyksen tapetointi, Ohjeita tapetointiin, Huoneen nurkkien tapetointi, Sisusta koti myyntikuntoon ja Sisustusideoita – leikkisä ja moderni koti

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

K-rauta moderni sisustus moderni tapetti tapetointi-ideat tapetti tapettitrendit uutuustapetti


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: