Kontio Glass House ammentaa inspiraation Kaliforniasta

Talo

Glass House -talojen ideologia on peräisin 1950-luvun modernismin arkkitehtuurista. Kontion uudessa mallistossa tämä ajaton tyyli on yhdistetty nykyajan hirsirakentamiseen. Kehitystyön vetäjänä toimineen Kontion Creative Manager Olavi Kujasen mukaan 1950-luvun aavikkomodernismi näyttää yhä tänäkin päivänä modernilta ja ajattomalta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Halusimme tuoda samaa ideologiaa hirsirakentamiseen. Palm Springsistä on haettu mallistoon luonnon sisään tuovat, lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunat ja ovet sekä uudenlaiset tilaratkaisut. Seuraamme jatkuvasti sekä uusia että klassisia arkkitehtuurin ja sisustamisen suuntauksia ja tuomme parhaat ideat hirsirakentamisen maailmaan.

Glass House -talomalliston seinät toteutetaan uudella Kontio SmartLogTM-hirrellä. SmartLogTMon nykyaikainen painumaton hirsi, jonka profiili tekee valmiista seinästä lähes tasaisen. SmartLogTM edustaa modernia arkkitehtuuria ja sopii sen ansiosta myös kaupunkien kaava-alueille. Glass House -talomalliston rakennukset tehdään Kontio Easy & Ready -rakenteella, joka helpottaa ja nopeuttaa kokoonpanoa työmaalla ja varmistaa laadukkaan rakentamisen.

Glass House -talojen ja -huviloiden esittelyyn on valittu täysin uudenlainen lähestymistapa perinteisten taloesitteiden sijaan. Glass House  -sisustuslehti tarjoaa lukijalleen mallien esittelyjen lisäksi artikkeleita malliston taustalta, sisustusideoita ja -mahdollisuuksia sekä katsauksen Kontio Living -värimaailmaan.

– Glass House on niin paljon enemmän kuin pelkkä talomallisto, että halusimme löytää uudenlaisen tavan tuoda esille nykyaikaisen hirsirakentamisen ja sisustamisen mahdollisuuksia, toteaa Kontion Design Manager Petri Hiltula.

– Kontio Glass House -lehti tarjoaa lukijalleen sata sivua inspiraatiota ja mukaansatempaisevan tutustumistavan Glass House -talojen ja -huviloiden maailmaan. Olen varma, että tätä lehteä selataan kannesta kanteen useaan otteeseen!

100-sivuinen lehti on tilattavissa ilmaiseksi www.kontio.fi ja se on saatavilla kaikissa Kontio-myymälöissä.

Lisätietoja:

Kontiotuote Oy

www.kontio.fi

Kontiotuote Oy on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Pohjoissuomalaiseen PRT-Forest -konserniin kuuluva Kontiotuote Oy työllistää 224 työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 45 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin 12 prosenttia. Kontio-hirsitaloja toimitetaan yhtiön Pudasjärvellä sijaitsevalta tehtaalta vuosittain 20 maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Ranska ja Japani. 

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

glass house huvila kontio kontio glass house mallisto talo talomallisto valmistalo


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: