Kontio Glass House – muuttovalmis uutuustalo

Talo

Kontio esitteli helmikuussa 2017 uuden, modernin Glass House -talomalliston. Nyt Kontio Glass House -malliston talot on saatavilla Uudenmaan alueella myös muuttovalmiina.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Yhä useampi haluaa omakotitalonsa valmiiksi rakennettuna. Työssäkäyvillä ja ruuhkavuosia elävillä perheillä ei ole usein aikaa ja voimavaroja vaativan rakennusprojektin läpiviemiseen, kertoo Uudenmaan alueen myynnistä vastaava Jyrki Lepistö.

ValmisKontio on vaivaton tapa toteuttaa omakotiasumisen haaveet. Kontio vastaa kokonaisvaltaisesti talon rakentamisesta: perustusten tekemisestä, talon pysytyksestä sekä sisätöistä.

– Omakotirakentaja sopii talon rakentamiseen liittyvistä asioista yhdellä luukulla sen sijaan, että neuvottelisi jokaisesta työvaiheesta urakoitsijoiden kanssa. Monille on myös tärkeää, että pystymme jo kaupantekovaiheessa kertomaan muuttovalmiiksi rakennetulle talolle tarkan hinnan, sanoo Lepistö. 

Glass House -mallistoon kuuluu useita erikokoista taloa. Kaikissa taloissa on lisäksi paljon muuntelumahdollisuuksia. Taloon voi valita erilaisia tilaratkaisuja sekä katto- ja terassivaihtoehtoja. Sisustukseen Kontio on kehittänyt hirsirakennuksiin sopivan, tyylikkään Kontio Living -sisustusmalliston, josta asukkaat valitsevat mieleisensä vaihtoehdot. Myös sisustuksen yksilölliset muutostyöt ovat mahdollisia.

Kontion uuteen Glass House -mallistoon kuuluu moderneja ja kaupunkirakentamiseen sopivia hirsitaloja, joihin on haettu vaikutteita virtaviivaisesta ja ajattomasta 1950-luvun yhdysvaltalaisesta arkkitehtuurista. Talomallistolle ilmettä antavat suuret lasipinnat, jotka yhdistyvät nykyaikaiseen, ekologiseen hirsirakentamiseen. Glass House –talojen seinät rakennetaan uudesta, painumattomasta Kontio SmartLogTM -hirrestä.

Lisätietoja:

Kontiotuote Oy

www.kontio.fi

Kontiotuote Oy on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Pohjoissuomalaiseen PRT-Forest -konserniin kuuluva Kontiotuote Oy työllistää 224 työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 45 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin 12 prosenttia. Kontio-hirsitaloja toimitetaan yhtiön Pudasjärvellä sijaitsevalta tehtaalta vuosittain 20 maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Ranska ja Japani. 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

muuttovalmis muuttovalmis huvila muuttovalmis mökki muuttovalmis talo muuttovalmistalo rakentaa talo talopaketit talopaketti valmistalo valmistalot


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: