Kulmikas Contura i51 takka – pääosassa liekit

Lämmitys

Ruotsalainen Contura tunnetaan pyöreistä kiertoilmatakoistaan, joten i51-takka erottuu joukosta kulmikkuudellaan. Nyt myyntiin on tuotu valkoisella teräskuorella verhoiltu i51-takka, joka sopii skandinaavisen vaaleaan sisustusmakuun. Kookas kolmilasinen hissiluukku antaa kauniin näkymän loimuavaan tuleen. Hissiluukku aukeaa ylöspäin ja katoaa nostettaessa kuoren sisään. Suojaseinäsarjan kanssa takan voi asentaa suoraan tulenarkaa seinää vasten.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mitoiltaan pienikokoinen Contura i51-takka on helppo sijoittaa osaksi sisustusta. Sen syvyys on vain puoli metriä, korkeus 165 ja leveys 77 senttimetriä. Takan voi sijoittaa suoraan tulenarkaa seinää vasten, kun väliin asennetaan suojaseinäsarja. Tämä antaa vapautta huoneen suunnitteluun. Kolmikerroksista suojaseinäsarjaa myydään lisävarusteena.

– Contura i51-takan muotoilussa painopiste on annettu tulelle. Suuri kolmilasinen hissiluukku avaa näkymän tuleen kolmelta suunnalta. Tiivis luukku takaa, että huoneen sisäilma pysyy raikkaana. Takka voi ottaa palamisilmansa joko huonetilasta tai vaihtoehtoisesti ulkoa, kertoo Conturan Suomen maapäällikkö Janne Kaakinen.

Takan kuoreen on saatavana useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joista uutena myyntiin on tullut valkoinen teräs. Verhoiluksi voi vaihtoehtoisesti valita joko mustan teräksen, vuolukiven, ruskean hiekkakiven tai Artstone-verhoilun. Puhtaan valkoisen Artstone-betoniverhoilun rinnalla on tarjolla harmaa Artstone Naturel, joka on valmistettu käsittelemättömästä, sileäksi hiotusta betonista.

Takan ulkonäköä voi muokata lisäämällä sen viereen joko yhden tai useamman neliskulmaisen halkotilan, joiden päällistä voi käyttää istuimena tai laskutilana. Halkotila on valmistettu mustaksi maalatusta teräksestä, ja sitä voi halutessaan siirtää.

miljookuva_contura_i51_takka_musta_teraskuori_miljookuva

Lämmöntulolle portaaton säätö

Contura-takoissa on käytössä Clean Burning System -palamisteknologia, joka auttaa puita riittämään pidempään, palamaan puhtaammin ja lämmittämään tehokkaammin. Lämpö leviää huoneeseen takan päällä olevan kiertoilmasäleikön kautta. Kiertoilmatakalla tilan saa lämmitettyä nopeasti, eikä lämpöä tarvitse odottaa.

– Moderneissa kiertoilmatakoissa lämmön tehoa voi säädellä portaattomasti. Tämä ominaisuus on tärkeä erityisesti uusissa energiatehokkaissa taloissa, joissa lämmöntarve on pienempi. Jos takalta kaipaa lisälämpöä, voi lisävarusteeksi valita powerstone-lämpömakasiinin, joka asennetaan piiloon takan yläosaan. Oliviinikivestä valmistettu lämpömakasiini sitoo tehokkaasti lämpöä sekä luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti, Kaakinen toteaa.

Tuotetiedot:

 • Contura i51
  • valkoiseksi maalattu teräs, paino 215 kg, hinta alkaen 3 890 euroa
  • mustaksi maalattu teräs, paino 230 kg, hinta alkaen 3 890 euroa
 • Contura i51A
  • valkoinen Artstone-betoni, paino 345 kg, hinta alkaen 4 690 euroa
 • Contura i51T
  • vuolukivi, paino 400 kg, hinta alkaen 4 890 euroa
 • Contura i51S
  • ruskea hiekkakivi, paino 375 kg, hinta alkaen 5 890 euroa
 • Contura i51AN
  • vaalean harmaa Artstone-betoni, paino 345 kg, hinta 4 290 euroa
 • Mitat: korkeus 1 650 mm, leveys 770 mm, syvyys 500 mm
 • Teho: 6–11 kW, hyötysuhde: 78–80 %

contura_i51_valkoinen-musta_teraskuori_tuotekuva

Valkoiseksi ja mustaksi maalattu teräs.

tuotekuva_contura_i51a_valkoinen_artstone_betoni-harmaa

Valkoinen ja vaalean harmaa Artstone-betoni.

tuotekuva_contura_i51s_hiekkakivi-vuolukivi

Ruskea hiekkakivi ja vuolukivi.

Jälleenmyynti:

Hyvin varustetut erikoistakkaliikkeet. Löydä lähin jälleenmyyjäsi täältä >

Lisätietoja:

Contura-takat

puh. 0207 919 510

www.contura.eu

Contura on markkinajohtaja Ruotsissa takkatuotteiden alalla ja yksi Euroopan johtavia takkavalmistajia. Contura kuuluu pörssinoteeratun NIBE-konsernin NIBE Stoves -toimialaan. Konserni työllistää noin 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto on noin miljardi euroa. Contura-takat valmistetaan Markarydissä Smoolannissa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

designtakka takka takkamalli takkamallit takkatuli


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: