MAINOS

Kun kylpyhuoneen pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys – keskiössä lattiakaivo

Kylpyhuone

Suomalainen perheyritys Vieser esittelee Habitaren kunniaksi uudet, kauniit ja oivaltavat lattiakaivonkansimallistonsa. Osastolla 7C101 pääsemme näkemään, miten kylpyhuoneen pienillä design-teoilla tehdään tilan yleisilmeelle ihmeitä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pohjanmaalainen designalan yritys Vieser esittelee tulevilla Habitare-messuilla uuden mallistonsa. Accoya-puusta, Duratista ja Dektonista valmistetut design-lattiakaivomallit eivät palvele ainoastaan välttämättömässä, vaan ovat kylpyhuoneen ilmeen suunnittelussa se viimeinen ylellinen silaus.

Vieserin suunnittelu, tuotekehitys ja laadun valvonta ovat vertaansa vailla. Pohjanmaalaiset juuret omaavassa suomalaisyrityksessä on luotettu jo perustamisvuodesta 1973 skandinaaviseen huippumuotoiluun sekä 40 vuoden ajan kerättyyn tietoon märkätilojen toimivista ratkaisuista. Yritys ei suotta ole Suomen markkinajohtaja. Vieserin lattiakaivonkansimallit lunastavat paitsi teknisiltä ominaisuuksiltaan myös ulkomuodoltaan paikkansa kylpyhuoneissa. Vieserilla lattiakaivoja suunnitellessa huomioidaan toimivuuden ja ulkomuodon lisäksi myös materiaalien ensiluokkainen laatu. Ekologisuus näkyy paitsi materiaalien kestävyydessä, myös kierrätysmateriaalien hyödyntämisessä.

– Meille hyvä tuotemuotoilu, käytännölliset ja toimivat tuotteet sekä asiakkaiden arjen helpottaminen eivät vielä riitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme jotakin vielä enemmän. Meidän tavoitteenamme on tarjota tuotteet, jotka tukevat ihmisten sisustusunelmia ja inspiroivat heitä tekemään kylpyhuonetta remontoidessa entistä näkemyksellisempiä valintoja, Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans kiteyttää.

Tervetuloa tutustumaan Vieserin uutuustuotteisiin 7C101-osastolle Habitareen!

Lisätietoja:

Vieser Oy

www.vieser.fi

Vieser on suomalaisyritys, jonka juuret ovat Pohjanmaalla. Yrityksessä on sitouduttu ensiluokkaiseen muotoiluun ja käytettävyydeltään sekä asennettavuudeltaan ylivertaisiin ratkaisuihin jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Vieser tunnetaan innovatiivisista ja teknisesti sekä visuaalisesti korkeatasoisista lattiakaivoratkaisuista, jotka vastaavat niin ammattilaisasiakkaiden kuin kodinomistajien vaatimuksiin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lattiakaivo lattiakaivonkansi linjalattiakaivo Vieser Vieser Line