MAINOS

Kuparisena hehkuva Rej Design -kuivain

Kylpyhuone

Rej-Design -kuivaimien perusraaka-aineena on jo 60v ajan ollut kupari, mutta on aina ollut kuparinen sydän, mutta nyt yritys tuo markkinoille myös ulkopinnaltaan kuparin värisen kuivauspatterin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Rej-Design Oy tunnetaan tinkimättömällä laadulla Suomessa valmistetuista kuivauspattereista. Ei ihme, sillä yrityksen historia ulottuu aina vuoteen 1946, jolloin perustettiin Oy Rej Ab. Kuivainten valmistus aloitettiin vuonna 1955. Nyt 60 vuotta myöhemmin yksi Rej Design -tuotteiden laadun kulmakivistä on edelleen kuivainten perusraaka-aineena käytettävä kupari, jonka kestävyys ja lämmönjohtokyky ovat ensiluokkaisia. Juhlavuotensa kunniaksi Rej-Design Oy tuokin markkinoille uuden kuivauspatterin – kuivain, joka on myös ulkopinnaltaan kuparin värinen.

-Tällä hetkellä kupari on hyvin suosittu sävy sisustuksessa. Rej-Designin tuotteilla on aina ollut kuparinen sydän, mutta nyt sen hehkua saa ihailla myös ulkopinnalla, kertoo Rej-Designin toimitusjohtaja Mari Vanhalakka.

Juhlavuotta täydentää myös Design from Finland -merkki, joka myönnettiin Rej Design -tuotteille kesäkuussa. Merkki viestii ainutlaatuisen muotoilun suomalaisesta alkuperästä ja korostaa muotoilun, suunnittelun sekä tuotekehityksen tärkeyttä osana yrityksen liiketoimintaa.

-Paitsi laadulla, käytännöllisyydellä ja kestävyydellä, myös muotoilulla on aina ollut suuri merkitys tuotteillemme, sillä kuivauspatterit ovat osa sisustusta, kertoo Vanhalakka.

Muotoilu on erityisen keskeisessä roolissa myös tänä vuonna, sillä uuden sävyvaihtoehdon lisäksi Rej-Design tuo markkinoille peräti kuusi uutta kuivainmallia. Tuotekehityksen lähtökohtana on suomalainen koti ja monipuolinen käytettävyys.

Lisätietoja:

Rej-Design Oy

www.rejdesign.fi

Rej-Design Oy on suomalainen vesi- ja sähkötoimisten kuivaustelineiden valmistaja. Kaikki Rej Design -tuotteet valmistetaan kotimaisena käsityönä korkealuokkaisesta kuparista. Kuivauspatterit soveltuvat asennettaviksi käyttövesi- tai lämmitysjärjestelmään. Valikoimassa on myös kattava mallisto sähkötoimisia kuivaimia. Tuotteet suunnitellaan yhdessä johtavien teollisten muotoilijoiden kanssa. Tuotekehityksen lähtökohtana on ollut alusta lähtien korkea laatu, toiminnallisuus, käyttömukavuus, kaunis ulkonäkö ja innovatiiviset ratkaisut. Vuonna 1955 Oy Rej Ab -nimellä kuivauspattereiden valmistamisen aloittanut Rej-Design Oy on alansa markkinajohtaja Suomessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.