Kuusamo Hirsitaloilta muuttovalmis hirsitalomallisto, jossa vakiovarusteena maalämpö

Talo

Hirsirakennuksista tunnettu Kuusamo Hirsitalot laajentaa mallistoaan myös muuttovalmiisiin omakotitaloihin. Yhtiö tuo markkinoille Valmis Kuusamo-talomalliston, joka nimensä mukaisesti koostuu täysin muuttovalmiista hirsitaloista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tehdasvalmisteiset talot toimitetaan rakennuspaikalle avaimet käteen -periaatteella ja paketti sisältää myös perustukset. Pinta-alaltaan Valmis Kuusamo-talot ovat kooltaan 73–156 neliötä ja niihin kuuluu vakiovarusteena ekologinen maalämpö.

Talot valmistetaan Kiiruna Talot Oy:n tehtaalla Torniossa kuivissa ja stabiileissa olosuhteissa, josta ne kuljetetaan suoraan tontille. Kiiruna Talot on Kuusamo Hirsitalojen pitkäaikainen yhteistyökumppani ja omaa tehdasvalmistuksesta vahvan kokemuksen.

Kiiruna Talot Oy vastaa myös varsinaisesta talotoimituksesta ja sopimuksesta asiakkaan kanssa. Muuttovalmis koti luovutetaan asiakkaalle neljän viikon kuluttua talopaketin toimituksesta.

Kompakti ja energiatehokas vaihtoehto

Kuusamo Hirsitalojen toimitusjohtajan Arto Orjasniemen mukaan energiatehokkaille, vähäpäästöisille ja kohtuuhintaisille hirsitaloille on nyt selkeää markkinarakoa.

– Ympäristöystävällinen puurakentaminen on positiivisessa nosteessa. Neliömäärien sijaan nyt kiinnitetään entistä enemmän huomiota kodin toimivuuteen, laatuun sekä asumis- ja lämmityskuluihin. Ne ovat myös Valmis Kuusamo-malliston suunnittelun peruselementit, painottaa Orjasniemi.

Valmis Kuusamo – malliston hintahaarukka on mallista riippuen 155 000 – 300 000 euroa.

– Tämän malliston myötä ekologinen ja turvallinen hirsikoti on entistä useamman ulottuvilla, Orjasniemi lisää.

Kuusamo Hirsitalot Oy, www.kuusamohirsitalot.fi

Kiiruna Talot Oy, www.kiirunatalot.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

hirsitalo Kiiruna Talot kuusamo hirsitalot maalämpö muuttovalmis muuttovalmis hirsitalo talopaketti valmistalo


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: