MAINOS

Kylpyhuoneen seinät aaltoilemaan Värisilmän Frame ja Rewind -uutuuslaatoilla

Kylpyhuone

Värit tekevät paluun kylpyhuoneisiin: Frame-seinälaattojen mallistosta löytyy merellistä turkoosia ja sinistä raikkaan valkoisen lisäksi. Rewind-mallisto laajenee keväällä, kun kuusikulmaiset laatat saavat seurakseen laajan valikoiman erikokoisia yhteensopivia seinä- ja lattialaattoja. Molemmissa mallistoissa sileäpintaisten laattojen rinnalla nähdään kohokuvioituja laattoja, joilla keittiön välitilat tai kylpyhuoneen seinät saa aaltoilemaan. Ragnon valmistamat uutuusmallistot tulivat myyntiin Värisilmä-liikkeisiin toukokuussa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Merellistä tunnelmaa Frame-laatoilla

Värikkään välimerellisen Frame-malliston inspiraationa on toiminut ikiaikainen italialainen majolica-keramiikkaperinne, josta on luotu uusi moderni tulkinta. Yksivärisiä, sileitä laattoja on saatavana kolmessa eri sävyssä: turkoosi Aqua, petrooliin taittava Indigo ja valkoinen Milk. Turkoosista ja valkoisesta on saatavana myös kohokuvioiset laatat, joiden kolmiulotteinen pinta muistuttaa meren aaltoilevia laineita. Kiiltävä lasitus tekee pinnoista valoa kauniisti heijastavat sekä helpot puhdistaa.

Marokkolaishenkisillä Frame-koristelaatoilla mosaiikkimaisen seinäpinnan saa luotua nopeasti: yhdessä 25×76 senttimetrin kokoisessa laatassa on 12 erilaista kuvioruutua. Turkoosin, sinisen ja harmaan sävyisiä kuvioita on paikoitellen kulutettu himmeämmiksi, mikä tuo kuosiin viehättävää ajan patinaa. Tehdastilauksena Frame-laatoista on saatavana myös tummanpunaiset ja beigen väriset vaihtoehdot.

Rewind_Bagno_C_1

Rewind-mallistoon runsaasti uusia laattamalleja

Rewind-laattamalliston ajaton kuosi yhdistää perinteisen terrakotta-keramiikan ja rouhean betonin piirteitä. Kuusikulmaiset Rewind-laatat saavat keväällä rinnalleen uusia neliön ja suorakaiteen muotoisia laattoja. Maanläheisiä hiekan, ruskean ja harmaan värisävyjä on viisi: Vanilla, Polvere, Peltro, Tabacco ja Argilla. Mattapintaiset Rewind-laatat sopivat sekä seiniin että lattioihin. Ne luovat sisustukselle hienostuneen, neutraalin taustan.

Vain seiniin soveltuvien Rewind-laattojen koko on 25×76 senttimetriä. Yksivärisiä seinälaattoja on saatavana sekä sileäpintaisena että hiekkadyynimäisellä, aaltoilevalla kohokuviolla. Värisävyjä on neljä: Vanilla, Polvere, Peltro ja Argilla. Mallistoon kuuluu myös tyylitellyn kulutettu kukkakuosi, joka suurempana pintana muodostaa monihahmotteisen ja katkeamatta jatkuvan geometrisen kuvion. Art deco -henkistä kuviointia löytyy myös 10×10 senttimetrin kokoisissa sekä kuusikulmaisissa 21×18,2 senttimetrin kokoisissa kuviolaatoissa.

Kooltaan 7×28 senttimetrin kokoisella Rewind-tiililaatalla voi toteuttaa kalanruotokuvion seinään tai lattiaan. Mallistosta löytyvät myös keraamiset kulmakappaleet, joilla voi tuoda ryhtiä takan ympärille tai seinien kulmaukseen.

Tuotetiedot:

Frame:

Sileä Frame-laatta (Aqua, Indigo, Milk), koko 25×76 cm, hinta 47 €/m²
Aaltopintainen Frame Strutturato -laatta (Aqua, Milk), koko 25×76 cm, hinta: 56 €/m²
Markkolaishenkinen koristelaatta Frame Decoro Milk, koko 25×76 cm, hinta: 71 €/m²

Rewind-laatat seinään tai lattiaan

  • Koko: 10×10 cm, hinta: yksivärisenä 38 €/m2 ja kuvioituna 45 €/m²
  • Koko: 30×60 cm ja 60×60 cm, hinta: 67,90 €/m²
  • Koko: 7×28 cm, hinta 59 €/m²
  • Kuusikulmaiset laatat, koko: 21×18,2 cm, yksiväriset hinta 69 €/m2 ja kuvioidut 76 €/m²
  • Kulmakappaleet, koko 7x19x10,5 cm, hinta 16 €/kpl

Rewind-seinälaatat

  • Koko: 25×76 cm, sileäpintaisena hinta 47 €/m², aaltopintaisena 56 €/m² ja kukkakuviolla 71 €/m²

Katso värit ja kuosit täältä >

Toimitusaika:

  • Frame: varastossa, toimitusaika 2 arkipäivää (tehdastilauksena myös punaisen ja beigen sävyt, 4-6 viikkoa)
  • Rewind: Varastotuotteina laattakoot 25×76 cm, 21×18,2 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 10×10 cm ja 7×28 cm, toimitusaika: 2 arkipäivää. Muut laatat toimitusaika: 4-6 viikkoa.

Jälleenmyynti:

Värisilmä-liikkeet kautta maan

Lisätietoja:

Värisilmä

www.varisilma.fi

puh. (09) 849 141

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.