Kylpyhuoneen sisustaminen – sisusta kylpyhuoneesi siistiksi!

Kylpyhuone

Uusi IDO Glow -sarja tekee kylpyhuoneen sisustamisesta entistä mielekkäämpää. Modernit kylpyhuonekalusteet yhdistettyinä saman sarjan keramiikkatuotteisiin luovat yhdessä linjakkaan kokonaisuuden, joka tekee kodin kylpyhuoneesta paitsi aikaisempaa tyylikkäämmän myös viihtyisämmän tilan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

IDO Glow -sarjan kalusteet on suunniteltu käyttäjien toiveita mukaillen. Ne toimivatkin arjen vaihtelevissa tilanteissa täysin uudella tavalla, viimeisintä kylpyhuonedesignia unohtamatta. Virtaviivaiset linjat ovat tunnusomaisia IDO Glow -kalusteille. Pelkistettyyn muotokieleen ripauksen ylellisyyttä tuo kalusteisiin upotettu harjattua alumiinia oleva yksityiskohta.

Entistä enemmän säilytystilaa

Kylpyhuone on tila, jonka täytyy toimia arjen ehdoilla. Yksi sisustajan suurimmista haasteista niin kylpyhuoneessa kuin muissakin kodin tiloissa on säilytystilan puute. IDO Glow -sarjan kaapeissa on paitsi runsaasti säilytystilaa, myös sisäänrakennettuja ratkaisuja järjestyksen ylläpitoon. Korkea peilikaappi kätkee sisäänsä meikkauspaikan, mikä vapauttaa pesualtaan edustan muihin askareisiin ja oven sisäpuolella olevat hyllyt tuplaavat säilytystilan perinteisiin kylpyhuonekaappeihin nähden.

Alakaapin ylälaatikon laatikonjakaja puolestaan auttaa pitämään tavarat järjestyksessä ja niille kuuluvilla paikoilla, jolloin pikkutavarat pysyvät poissa näkyvistä. Lisävarusteena IDO Glow -sarjaan kuuluu lukollinen laatikko, jossa esimerkiksi lääkkeet pysyvät turvallisesti poissa lasten ulottuvilta.

IDO Glow -sarjan tuotteita on saatavana neljässä eri koossa, joten ne sopivat niin pieneen kuin isompaankin kylpyhuoneeseen. Väriensä puolesta uusi sarja on sisustajan unelma: kaappien ja peilikaapin väriksi voi valita valkoisen, tammen tai minkä tahansa NCS-värin. Monien mahdollisuuksien IDO Glow tuokin kylpyhuoneen osaksi kotia mahdollistaen muissa tiloissa käytettyjen sävyjen toistamisen myös kylpyhuoneessa.

Tutustu ja ihastu IDO Glow -sarjaan täällä!

IDO on suomalainen kylpyhuonetuotteita valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat wc-istuimet, pesualtaat, suihkutuotteet, kylpyhuonekalusteet ja kylpyammeet. Saniteettiposliini valmistetaan Tammisaaren tehtaalla.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.